4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce trebuie avut in vedere la a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce trebuie avut in vedere la achizitionarea unei masini cu motorul schimbat?

Am gasit un anunt cu o masina inmatriculata in Germania cu nr permanente, avand motorul schimbat (original era de 2.0 benzina, actualul e de 2.8 benzina). Unde exact pe actele de germania ar trebui sa figureze aceasta schimbare? La ce anume trebuie sa fiu atent cand ma duc sa vad masina(din punct de vedere legal)?

In anunt se mentioneaza ca se poate circula fara probleme, are taxele la zi, TUV, asigurare etc In regula, dar m-ar interesa si pe mai departe, daca vreau sa scot numere rosii sau chiar sa o inscriu ce trebuie sa prezint la politie/rar, avand in vedere ca este o masina cu motorul schimbat.

Multumesc.
A intrebat Mihai988 (120 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani mi-e greu sa cred ca cineva ar vinde un bmw 2.0 de buna...dupa ce a facut si swap cu un 2.8...

important este ceea ce scrie in actele ei in primul rand, si nu in ultimul rand cum se comporta in mers.

Bafta

P.S. un motor de 2.8 mi-as dori si eu...desi nu am BMW

Comentarii:

A comentat bobi91 (14,410 puncte) acum 10 ani am citit anuntul de 2x si tot nu am inteles de unde ai dedus ca e bmw......???
A comentat Mihai988 (120 puncte) acum 10 ani Da, pai intrebarea era in special: unde anume (in cate locuri: brief, TUV, asigurare etc) in acte trebuie sa figureze swap-ul asta. Mai exact, la ce ar trebui sa fiu atent IN ACTE.
In rest intr-adevar, cel mai important e cum se comporta la drum; dar nici nu pot sa iau o masina doar ca e in stare tehnica buna, iar din punct de vedere legal e o fantoma.
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani @bobi91 :) am avut eu presimtirea asta...si cred ca nu am gresit de data asta.
A comentat Mihai988 (120 puncte) acum 10 ani n-ai gresit, probabil ai vazut si tu anuntul :p
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani nu, chiar nu am vazut anuntul, nu caut masina acum (am deja doua, nu mai imi trebuie o a treia) insa acest gen de swap (ma refer la motorizari) si anume 2.0 benzina cu 2.8 benzina ,este unul din cele mai dese intanlite in tarile occidentale ca Austria, Germania, Danemarca, Belgia etc.
A comentat Mihai988 (120 puncte) acum 10 ani Bun, dupa cum ziceam, asta e adus din germania, avand numere permanente. Si totusi, oare unde gasesc un sfat in privinta actelor, mai pe scurt: cum imi dau seama daca masina e "legit"?