4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Cum aduc o masina cadou de la ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum aduc o masina cadou de la sora mea din Germania ?

Sora mea din Germania doreste sa-mi faca cadou Smartul ei cumparat in anul 2000, iar modalitatea de aducere in tara a masinii este cu o platforma auto. In acest scop va fi necesar un contract de vanzare-cumparare pe numele meu (cumparator) intocmit de sorea mea (vanzator), pretul fiind zero. Am trei intrebari la cei ce au experienta: 
 
1. Contractul de v-c semnat de vanzator si actele masinii trebuie aduse din Germania de soferul platformei, sau pot fi trimise si prin posta ?
2. Pentru inmatricularea masinii in Romania (masina este scoasa din circulatie si nu vine cu numere rosii sau de alta culoare) este necesar un proces verbal de predare-primire semnat de soferul platformei ?
3. Trebuie sa ma duc cu contractul de v-c si cu eventualul proces verbal de predare-primire semnat de soferul platformei la un notar pentru autentificare ?
 
Orice alte comentarii si sfaturi privind modul cum trebuie procedat pentru aducerea masinii din Germania in vederea inmatricularii in Romania sunt bine-venite si va multumesc anticipat. 
A intrebat ilasus (120 puncte) acum 7 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 7 ani Daca soferul platformei este de incredere atunci iti aduce masina si actele (contract de vanzare cumparare -eu as face pe 50 de euro-carte de identitate si talon).Iti da copie dupa talonul platformei si te apuci de inmatriculat.