4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Cum este mai bine

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Cum este mai bine

Am cumparat curea de la cineva pt Aixamul meu ...si nu a fost buna...am schimbat-o ...si m-ia dat alta...dar nici aia nu e buna.Acum sigur nu mi-o mai schimba...asa ca nu imi bat capul.(I-am dat cod,model,masina,an,motor dar nu a fost in stare sa imi de-a ceva calumea).

Acum cureaua asta la peste 50 km/h incepe sa hodorogeasca si daca accelerez mai tare intoarce cureaua invers si blocheaza variatorul..Am schimbat si niste bucsi care erau uzate dar nu acelea erau de vina.

Am fost la un service in Bucuresti care mi-a zis ca este cutia de vina.Mi-au cerut 10 mil sa imi de-a cutia jos (3 suruburi,2 mufe,1 cablu si planetarele) si sa vada daca este de la cutie.Am plecat si m-am dus la "asar" care mi-a suspendat-o pe un cric special,si am accelerat-o si a constatat ca este cureaua(este prea lunga si nu deschide variatorul cat trebuie la cutie, o inclina si o intoarce),deci trebuie sa shimb cureua.

Am gasit curea in RO cu 380 RON, in Italia cu 30 euro si Franta cu 40 euro.

Cum este mai bine sa fac?Sa cumpar din RO,Italia sau Franta?Cat ma costa transportul din Italia sau Franta pana in RO?
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani Cred ca e mai bine sa o comanzi din Italia sau Franta. Cureaua + transportul nu cred ca o sa depaseasca pretul cu care o poti achizitiona din Ro. Se mai adauga si seriozitatea si bunul simt net superior ale tarilor in cauza deci mai multe sanse sa iti trimita o curea care intradevar sa se potriveasca. Ramane la alegerea ta. Bafta!:)

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Transportul cam cat ma costa?
+2 voturi
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani Pai ce optiuni ai? O comanzi de la o firma si o trimit ei prin curier sau o cumpara cineva de acolo si apoi ti-o trimite?

Comentarii:

A comentat dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani Acum depinde daca o trimite prin curier sau intr-un pachet la posta. Nu stiu un pret exact dar daca ar costa pana 100-120 de lei ar merita. Depinde si cat esti dispus sa astepti.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu prea sunt dispus sa astept....cureaua asta....sta sa se rupa.....deja mi-a iesit o sarma din ea....si mie cam frica sa merg asa.
+2 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Daca pe fulia de la motor este variatorul,fulia de la cutie este "fixa"?daca da,cred ca e mai ieftin sa cauti una mai mare in diametru si astfel iti scade putin viteza maxima dar o sa-ti mearga cureaua noua...

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Ambele sunt mobile.La motor ridica cureaua si la cutie o lasa.Uite cum functioneaza: http://www.youtube.com/watch?v=J_IOumhQDjs
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani da,am vazut astazi un aixam cu roata de la sofer data jos si am vazut ce si cum e acolo...
Mai ramane o solutie dar n-am analizat bine problema si anume departarea motorului fata de cutie,nu stiu daca e posibil,dar merita incercat :)
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu merge in nici un caz.Trebuie sa modific suporturile motorului.Oricum am comandat azi 2 curele din Franta.