4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Cum rezolv problema fiscalului...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum rezolv problema fiscalului?

Buna! Intentionez sa cumpar o masina de la targul din Cluj sambata 23.11.2013, dar am inteles ca fiscalul e valabil doar pana la sfarsitul lunii curente. Intrebarea ar fi: Daca nu reusesc sa fac RAR-ul la masina (deja programarile sunt peste 10 zile) cum fac cu fiscalul de la proprietar? Trebuie sa il caut din nou prin Cluj sa-mi mai dea un fiscal? Sau exista vreo varianta sa fie inregistrat fiscalul inainte de a face RAR-ul pentru a nu ramane cu masina in situatia de a nu putea sa o inmatriculez pentru o hartie? Astept,  multumesc anticipat!
A intrebat kld92 (190 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani poti sa o inscri cand vrei cu fiscalu nu ai treaba,eu am inscris masina cu fiscal vechi de 6 luni a trebuit sa platesc o amenda de 50 de lei si impozitu pe 6 luni la ea
0 voturi
A raspuns puiudiaconu (5,060 puncte) acum 10 ani salut! teoretic fiscalul e valabil 30 de zile dar e valabil in luna in curs. daca ai noroc sa fie doamnele de la primarie dragute il primesc...daca nu trebuie sa iei altul de la proprietar... asta mi sa intamplat mie. imi expirase de 4 zile dar doamna de la primarie a fost draguta si mi la luat dar mi-a zis ca nu ar fii avut voie.  stima!
–2 voturi
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Fa intai toate actele si pune-o pe tine la primarie, la impozit.

In rest, la politie, mergi cand vrei, dar sa nu treaca pe talon numele tau la rubrica "Instrainat catre __________ ".
0 voturi
A raspuns kld92 (190 puncte) acum 10 ani Va multumesc pentru promptitudine! Sper sa reusesc dupa vreo 4-5 zile de la expirare. Multumesc inca odata!
+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani Fiscalul are valabilitate nelimitata...in acele 30 de zile esti obligat sa o iei la impozit...daca nu...e o amenda mica...si e posibil sa te puna sa platesti din urma...pe mine de ex nu ma pus.
Cand vechiul proprietar iti da fiscalul, el este scos din evidenta, si nu are cum sa mai scoata alt fiscal...daca el nu mai are masina in evidenta.

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani se poate scoate fiscal de cate ori vrei tu, chiar ieri am scos a doua oara, prima data fiind in aprilie anul asta dar pupaza la care am dat masina a plecat din tara si nu si'a inscris'o, iar ieri mi'a zis ca ii trebuie alt fiscal, normal trebuia sa plateasca amenda aia de 50 lei sau cat era...dar suntem in romania unde este posibil orice
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 10 ani ia masina daca merita ! fiscalul nu expira ! o poti lua in evidenta la primarie si in ziua cand o cumperi [in cazul tau luni] apoi cu rar-ul si politia ai tu timp sa le faci !!! bafta