4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > iNMATRICULARE FARA FISCAL?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

INMATRICULARE FARA FISCAL?

Salut! Vreau sa cumpar o masina second hand de la cineva maine,dar sunt programat pentru inmatriculare pe 7 iunie iar vanzatorul zice ca certificatul fiscal expira dupa 30 de zile si mai bine mi-l da atunci ca nu are rost sa scoata acum ca tot expira. Este adevarat? Daca atunci nu mai raspunde la telefon ce este de facut?Cu certificatul fiscal care are mai mult de o luna nu o pot inmatricula?
A intrebat mihai5656 (220 puncte) acum 6 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Acum nu mai este nevoie de fiscal .Se face act de V-C in 5 exemplare care se inregistreaza la vanzator financiar unde ramane un exemplar iar unul la vanzator - tu pleci cu 3 exemplare - mergi la tine la financiar si inregistrezi masina unde ramane 1 exemplar - unul ramane la tine iar cu ultimul te duci la politie inmatriculari-important este ca el sa nu treaca pe talon instrainat catre tine ca atunci dupa 30 zile daca nu o inmatriculezi poti lua amenda- nu inteleg  de ce esti programat la inmatriculari asa tarziu (de unde esti?)

Comentarii:

A comentat mihai5656 (220 puncte) acum 6 ani Sunt din Ploiesti ,programarile la inmatriculare se fac foarte tarziu.. am mai intrebat si eu si am auzit ca nu mai trebuie fiscal ci trebuie ca vanzatorul sa puna o viza pe contract vc sau pe fisa de inmatriculare de la primarie si tine loc de fiscal.Si daca trece ca o instraineaza catre mine este mare amenda? Mersi pt raspuns

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Nu stiu cat este amenda exact dar asta se intampla daca te opreste politia si vede pe talon instrainat ca ai depasit 30 zile- la inmatriculari nu se intampla nimic-cel mai simpu este sa nu scrie instrainat pe talon si scri tu inainte de a merge la inmatriculari

Comentarii:

A comentat mihai5656 (220 puncte) acum 6 ani Azi am facut contract vc,de fapt mama pt ca vreau sa fie pe nume le ei pt asigurare mica,pe talon nu a scris instrainat catre .. a zis sa scriu atunci cand o fi aproape de inmatriculare..am fost la vanzator la primarie si a pus stampile pe 3 exemplare ,tot vanzatoarea a mai facut asigurare pe o luna. Ce voiam sa intreb:Eu pot circula cu numerele vanzatorului pana pe 7 iunie cand sunt programat la inmatriculare?Dupa o luna cand expira asigurarea poate sa faca mama una noua pt un an? Si daca scriu eu atunci pe talon instrainat catre ca sa nu mai deranjez vanzatorul are ceva?
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Da ! poti face asigurare pe numele noului proprietar in vederea inmatricularii pe 6 luni sau 1 an - pe talon poti scrie tu instrainat catre noul proprietar si semnezi in locul vanzatorului - in rest toate bune - Doamne ajuta !