4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Honda Civic 1.7 diesel?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Honda Civic 1.7 diesel?

Salut, in prezent am un Citroen Saxo vts (1.6 benzina). o dau la schimb pe o Honda Civic 1.7 diesel (100.000 km) . Stie cineva sa-mi spuna cum se comporta motorul+masina? Honda vine cu jante tabla+jante al+gume vara-iarna., faruri angel eyes+stop led, folie carbon, vopsea noua (a fost sparta bara fata+faruri fata), oricum eu as fi multumit de schimb (mai dau inca 1500 euro pe langa citroen) dar nu stiu cum se comporta masinile astea, nu cunosc motorizarea...etc.
A intrebat tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani in primul rand masina a fost lovita frontal, deci verifica lonjeroane, airbaguri schimbate si daca masina calca doar pe doua urme, sa nu fie starmba(sa nu ai surprize neplacute!!!) acum nu stiu cat de grav a fost avariata, dar de regula cand se rupe fata se rupe mai mult, nu doar farurile si bara!
masinile sunt ok, mult peste citroien.
in alta ordine de ide cand vorbesti despre vopsea noua nu prea este ok, mai ales daca este toata masina.probabil ca a fost dauan totala la asigurari, dar foarte frumops reparabila! verifica caroseria de chit!verifica caroseria la imbinarea usilor, la liniile masinii, la stalpi si verifica portbagajul sa nu fie fusta(partea din spate unde sta roata) lovita.se vede usor daca a fost reparata.
personal m-am mai gandi inainte sa cumpar o masina revopsita total!
nu vreau sa te intorc dar cel mai bine daca nu cunosti mergi cu cineva care cunoaste!

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Plus 1 din partea mea!
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani

editat de tm30amp acum 11 ani

estu un dulce kenel, te-as fi luat cu mine sa-mi mai povestesti, dar eu honda am vazut-o deja, ii cunosc istoria (vopseaua a fost data peste tot pentru ca a fost de unde si a fost gratis), lonjeroanele n-au nimik, fusta si sub ea nu e rugina deloc, nu e dauna totala la  asigurari,a fost masina de db drag ,data din pacate pe mana unei tanti care a folosit oglinda retrovizoare ca sa se machieze in loc sa conduca.
Eu vroiam sa stiu cum se comporta masina la plimbare pe strada, cat de confortabila e la drum lung, cat de scumpa e intretinerea...etc
Cat despre Citroen,daca nu stii imi pare f rau sa o dau, e destul de fiabila(mecanica extraordinara) si o bomba(versiunea pe care o am eu scoate 0-100 in vreo 8 sec), insa eu am deja 2 copii si o varsta la care liniutele si plecarile rapide de la semafor nu mai fac obiectul distractiei mele, si la consumul pe care il are...
A comentat Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Daca ai vazut-o ,ii cunosti istoria si esti asa sigur pe ce ti-a spus omul inseamna ca e cat de cat cunoscut si ti-o da si la o plimbare si atunci numai are rost sa iti spunem noi cum se comporta.
Restul e vorba de Honda deci putina lume o sa iti spuna de rau despre ea...
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Daca zici ca a fost masina de db drag nu e plina de greierasi? In masinile cu muzica puternica toate incep sa zornaie dupa un timp.
Alta chestie in legatura cu honda e ca putini se pricep intr adevar la masinile-motoarele acestea,deci mare grija cine pune mana pe ea cand vine vorba de interventii la motor mai ales.
In rest daca cunosti istoricul masinii si nu are nici un defect ascuns atunci fa schimbul.Oricum honda ar trebui sa fie o masina fiabila doar e in top 10 la fiabilitate,unde ca idee vw si citroen is  de la 20 in sus.
Din cate am citit la masinile japoneze se duce mai repede suspensia dar in rest nu prea au probleme.
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani Multumesc Driver09, intr-adevar se aude ceva plastic in partea din spate de la muzica ce o are pe ea, dar nu e mare lucru, sunt obisnuit cu asta de la citroenul meu la care scartaie plasticul peste tot (din cauza ,,drumurilor'' noastre), si ca plus la asta voi monta si eu un sistem audio destul de puternic(dar totusi de strada)

plus 1 :)