4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Masina de max 10 000 eurol

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+7 voturi

Masina de max 10 000 eurol

Urmeaza sa imi iau o masina de pana in 10000 si sunt total nedumerit...Ceva din clasa compacta, motor <1.8 preferabil, sa cons putin, masina sa fie fiabila in exploatare si ieftina k intretinere...Nu le am cu viteza(cre k cel mai mult am dat 160 intr-un z4 roadster), dar sa aibe ceva resurse la o depasire... Masina o folosescx mai mult la naveta in oras(Iasi,Roman-deci nu inghesuiala de capitala), sa traga ceva si p drumuri europene, dar ma duc si pe la tara, deci sa fie si cu un tren de rulare bun...Chiar sunt in impas total... Ma puteti ajuta cu ceva pareri/opinii?
A intrebat phanes (6,580 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani

editat de AR92KTA acum 12 ani

audi a4
vw passat
vw bora
vw golf IV, V
mercedes c-class
bmw 3 series
Succes !

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Ahh si inca ceva .. din cate stiu, mercedes`urile si bmw`urile sunt ceva mai scumpe la intretinere ca audi si vw, dar s`ar putea sa gresesc :) !

Cel mai bun raspuns:

+7 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Cred ca cele mai bune masini ca si fiabilitate sunt cele japoneze...experienta m-a invatat ca asa este...Pana acum cativa ani eram fan masini germane...pana intr-o zi cand am cumparat o toyota cu 600 mii km in bord,masina trasa dar f buna...fara joc in cutie,planetare,caseta directie,fara batai la motor...etc..Dupa acea toyota au urmat altele tot japoneze,honda accord, honda crv, toyota celica....masini f bune chiar daca au multi km. Interior si exterior f bine legat. Mentionez ca am fost si dealer de masini second si am vandut aproape toata gama de masini germane cat si japoneze.De aceea te sfatuiesc sa iei ceva japonez...Sunt satul cate masini vw,audi,mercedes cu becuri aprinse in bord am vazut..numai probleme. In schimb la japoneze nu am avut una cu probleme...a poate una cu termostatul dus :), ca sa nu mai zic ca un motor de 1.5 de pe honda civic fuge cat unul de 2000 de pe vw sau audi, dar cu un consum cu mult mai mic...Deci incearca o honda accord, toyota avensis, honda crv, honda civic..Iti doresc succes si sper ca sfatul meu iti va fi de ajutor!

Alte raspunsuri: (4)

+3 voturi
A raspuns george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani 1.mercedes
2.audi
3.vw
4.bmw
5.skoda
+4 voturi
A raspuns TFS (2,120 puncte) acum 12 ani Ai spus consum mic si motor de 1.8 sau mai mic... deci din calcul ies BMW si Mercedes.
- Volkswagen Jetta 1.6 102 Cp
- Volkswagen Golf
- Opel Astra
- Ford Focus
Sau te poti orienta catre o masina noua.
-Volkswagen Polo
-Kia Cee'd
- batranul Logan :))
Daca bugetul tau este de fix 10000E, sfatul meu este sa te uiti la o masina mai ieftina putin... ca sa iti mai ramana bani ptr toate cheltuielile care iti vin o data cu masina.
Succes !
–2 voturi
A raspuns marian92 (30,710 puncte) acum 12 ani 1: AUDI,VW
2:BMW
3:OPEL
4:FORD
–1 vot
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Eu zic sa iti cumperi un passat b6 este foarte bun,economic,trage bn,arata bine(mai bine decat o japoneza:))) parerea mea),dar sa aai girja sa-til cumperi diesel,pe departe faci cea mai buna alegere.Bafta!

Comentarii:

A comentat phanes (6,580 puncte) acum 12 ani aiciu nu te contrazxic... Passatu b6 e bazat... am condus destul de mult... Da prima data cand m-am urcat la volan am oprit motorul de 3 ori pana mi-am dat seama ce e cu frana de mana electrica(a fost prima masina cu frana electrik in care màm urcat:)) )