4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > mercedes c180 din 97 sau lo...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mercedes c180 din 97 sau logan 1.4 benzina ,avand in vedere consumu si fiabilitatea?

A intrebat dacia1310 (6,080 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns danypop (780 puncte) acum 12 ani clar ca logan la consum si costuri. la fiabilitate ar fi mercedesul daca ar fi intretinut corespunzator si cu consumabile de buna calitate, dar toate acestea costa f mult avand in vedere marca premium.
+4 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Eu iti recomand C180-ul,detin aceasta masina si intr-adevar este mult mai scumpa intretinerea,iar consumul aproape dublu,dar eu zic ca se merita,este foarte comfortabila,stabila,etc...

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani si eu sunt total de acord cu L!V!U, chiar nu inteleg ce rost are comparatia la fiabilitate, poti lua un C 180 chiar si la 2-300k km si pun pariu pe ce vrei tu ca rezista mai mult ca un logan nou, iar cu consumul e logic ca o sa fie mai mare, mercedesul avand motorul mai mare si o greutate mai mare, e alegerea ta ce iti iei, eu unul mi-as lua mb-ul fara sa stau  pe ganduri
A comentat dacia1310 (6,080 puncte) acum 12 ani ms pt raspuns
+2 voturi
A raspuns franz34sm (900 puncte) acum 12 ani pai mercedesul consuma mult pt ca are o caroserie grea. dar e foarte stabila. si loganu  consuma mai putin dar nu e asa stabila ca mercedesu. daca ar fi dupa mine , eu as lua logan dizel pt consum.
+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani avand in vedere consumul = loganul de 1.4 clar.. si fiabilitatea depinde cat de omorat e mercedesu,si cine a mers cu el,totusi e o masina veche de aproape 15 ani de zile,dar totusi ti-as recomanda un c180,atata tot sa ai grija de la cine il iei si cati proprietari a avut aici,si zic eu sa aibe si carte service ,sa nu iei vreunu de are kilometrii 200 si de mii si aia dati inapoi de 2-3 ori
+1 vot
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Cum a zis si bysconty, depinde foarte mult de cum a fost intretinut C180, dar mai depinde si de ce vrei sa faci cu masina -daca o tii pt oras sau pt drumuri lungi, si depinde cat de mult vrei sa o tii. Daca vrei sa o tii 2 - 3 ani, ia C180, ca la mai mult sigur va trebui sa bagi bani in el.
De asemenea, ia in calcul consumul, pretul consumabilelor si al pieselor de schimb, si verifica si daca e vreun mecanic in stare sa-l repare prin oras, ca sa nu te trezesti ca ti-a murit masina si nu are cine sa ti-o repare.
+3 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Cel mai probabil vei nimeri numai de "mortaciuni" la noi in tara,al meu are aproape 600k reali si pot sa spun ca se tine bine,avand in vedere la cum am avut eu grija de ea,singurul inconveniet este ca mancanca cam mult in oras,vreo 11%, si mananca ulei,in rest nu am nicio problema cu ea.
P.S:Vezi ca aceste modele au o problema cu distributia,mai ales cu lantul si niste variatoare,daca acele variatoare sunt uzate,lantul se inmoaie si in general aceasta problema se manifesta prin inecari destul de grave,consum marit,relantiu variabil(mai sunt si alte cauze).Numai bine!