4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > mustang vs challenger?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mustang vs challenger?

Ce ati alege intre dodge challenger si ford mustang coupe? ambele cam din 2010, cosunm identic de 10% aprox, dar pretul este mult mai ieftin la mustang, cam cu 5000 euro. si care este mai buna/comoda cutie manuala sau automata la o astfel de masina?
A intrebat horjaalex (800 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani din astea 2 as alege challenger, dar mai bine ai merge pe un chevrolet camaro ss . La consum ma indoiesc ca o sa ai 10 la motoare de 3.6-4.0 V6 cat au ele sau depinde de motorizare. In general daca e benzina sa zici ca iesi bine la un consum de 20% in oras, daca nu mai mult cu putinta. In afara cred ca scoti un 10. Acum depinde si de tine, cum preferi tu masina cu cutie automata sau manuala, mai buna ar fi manuala ca poti sa schimbi vitezele cand vrei si dupa cum vrei tu. Sunt avantaje si dezavantaje....

Comentarii:

A comentat horjaalex (800 puncte) acum 11 ani la consum am scris unul pe mobile.de la un mustang ca este de 15% in oras, si 9% afara...acuma probabil ca in germania consumi mai putin nefiind traficul din romania...le-am analizat si ca design interior si exterior im place mai mult mustangul, dar nu sti cumva, daca as putea scimba aici in romania vitezometrul din cel standard cu mile/h in cel cu km/h? sau di cate am obs pe imagini este scris cu ambele incriptii, km/h fiind mai mic scrisul sub mile.
0 voturi
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 11 ani Am o cunostinta cu un mustang 4.0 v6 pot sa iti zic ca ii consuma lejer 20% si nici performante incredibile nu ai.Spre exemplu un audi tt de 181 de cai 1.8 turbo cam iti ia mustangu cu motoru asta.Parerea mea ar fi challenger acuma ce iti place tie iti cumperi nu ce ne place noua!!

Comentarii:

A comentat horjaalex (800 puncte) acum 11 ani dar oare care dintre ele este mai defectoasa? sau la care i-as gasi mai usor piese aici in romania sau chiar pe net?...
+3 voturi
A raspuns OnlyHate (5,040 puncte) acum 11 ani Hemi 6.1 e baza
–1 vot
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 11 ani Piese gasesti la amandoua dar is masini destul de greu de intretinut si dak iti cade un fir cu nustiu ce senzor pe el si e 2000$ te dai cu capu de pereti!
+2 voturi
A raspuns pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani TREZESTE-TE CA S-A FACUT ZIUA!!!!!!!

Comentarii:

A comentat horjaalex (800 puncte) acum 11 ani ce vrei sa zici? ca sa nu ma gandesc la astfel de masini sau ce?:)) poi cei mai multi nu isi permit, dar daca esti patron in agricultura si ai un priofit de 30-40 de mii de euro pe an, eu zic ca nu e doar un vis;)
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Aixam !!!
:(

Salut
!