4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > O masina care sa te faca sa za...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

O masina care sa te faca sa zambesti .

Salut.

Tot am stat si mam gandit zilele trecute,chiar daca sunt incepator si nu am exeperienta cum aveti multi dintre voi si mai am mult de invatat,Am tot cautat pe net o masina,o masina care sa ma faca sa zambesc cand merg cu ea chiar daca am zile grele si sunt suparat cand ma urc in ea sa uit de tot .

Am un Seat Leon,dar lipseste ceva.

Voi ce masina aveti? Ce masina va face sa zambiti chiar daca ati trecut printr-o zi grea?O masina in care sa va urcati si sa plecati la drum fara sa aveti o destinatie, sa plecati asa fara motiv,sa va simtit bine cu adevarat .

Poate pare o intrebare prosteasca dar chiar as vrea sa stiu si eu,poate din experientele voastre o sa gasesc si eu o masina care sa faca tot ce am scris mai sus .

Va multumesc pentru timpul acordat . :)
A intrebat fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

19 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani eu, sincer, singura masina pe care am conduso si mi-a generat o stare de euforie este un vw bora 1.9 TDI, cu literele rosii...:D
+4 voturi
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Ceva mai veche dar inca in voga,civic vti 165 cp si 950 kg te va face garantat sa te simti ok.Si in plus,poti tine seatul deoarece nu costa mult o astfel de bijucarie.Eu am un civic crx del sol.Merita toti banii.Ma urc(defapt cobor in ea) cu zambetul pe buze si ies in hohote de ras,imi da o senzatie de euforie si in plus nu este packed with gadgets,doar tu,volanul si asfaltul.Feedbackul oferit de o astfel de masina este de nedescris.Ma declar satisfacut din toate punctele de vedere(consum,putere,mentenanta,senzatii)
p.s:in plus te poti lauda cu ceva destul de rar pe soselele patriei si mai poti spori acea putere cu un turbo si un soft profesional.Internele tin iar VTEC-ul este nebunie curata.Acesta este sfatul meu,nu trebuie pus in practica si este subiectiv.Japonezele ruleaza;)O zi buna
+1 vot
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani Prima masina te face cel mai fericit, cel putin asa e la mine.  Am o laguna 1 din '94 si sunt foarte fericit cand o conduc. Plec aproape zilnic cu ea la tara chiar daca benzina s-a scumpit si e din ce in ce mai greu cu banii.
Daca exista placerea de a conduce nu conteaza cu ce masina mergi. :)
+4 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Dupa parerea mea o masina care sa te faca sa zambesti e o masina care nu te face sa te simti rusinos pe strada.
Alfa Romeo 159 am condus-o eu nu am cum sa iti spun ce simti in masina aia ai o stabilitate formidabila (e aproape de seria 3 etalonul in astfel de caroserie) e foarte frumoasa si ai o pozitie la volan care te relaxeaza as alege,eu am condus 2.2 benzina 185 cp chiar daca este foarte "bagatoare in scaune" dar as alege 2.4 diesel 210 cp.Dar este o masina doar pentru sofer si o cealalta persoana in spate o persoana de 1.80 nu sta foarte confortabil.
O alta masina care te va face sa zambesti e vw golf 5 gti l-am conduc circa 15 km pe autostrada si mi s-a parut foarte foarte tare avea cutie dsg care mi s-a parut ca schimba vitezele mai repede cat ai putea tu...
Pentru o distractie in oras si defapt si pentru in afara lui este vw polo gti sau opel corsa opc foarte tari mai ales polo gti cel nou nu le-am condus dar sigur sunt foarte tari (mai ales in oras)
Ultimul care eu l-as pune primul bmw m5 cel dupa 2005 este o masina normala si dintr-o data se poate transforma intr-o fiara apasand doar un buton M
+5 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani

editat de mc rada acum 12 ani

dacia 1300-prima mea masina
ford fiesta din 1981
opel manta din 1980
e30 din 1986

Nu conteaza masina atat cat conteaza modul in care te raportezi la ea, sentimentele pe care le investesti in ea, timpul pe care ti-l petreci cu ea.. orice masina poate sa iti aduca zambetul pe buze daca ti cu adevarat la ea.. si daca o pretuiesti asa cum trebuie, daca e mai mult decat o cutie care sa te duca din puctul a in punctul b
+1 vot
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani Seatul pe care il am imi place nu vreau sa il dau sau sa imi bat joc de el,o sa ramana mereu prima mea masina si la mine in garaj o sa moara,vreau sa il pastrez cum a iesit din fabrica .
Caut o masina sa ma faca sa zambesc sa ma terorizeze sa aiba suflet.Voi cei care aveti experienta poate stiti ce vreau sa zic.
E ca o boala si nu pot sa scap de ea.
Experientele voastre,sfaturile voastre poate o sa ma aduca pe un drum bun sa gasesc ceea ce caut .
In legatura cu masina sa fie la un pret maxim 4000,daca as gasi mai ieftina restul de bani ii investesc in masina .
Orice om are un vis.Si eu vreau sa il implinesc pe al meu sa stiu ca mi-am facut nebuneala . Macar atat sa fac si eu ca mai mult in ziua de azi nu poti face la noi in tara pe vremurile astea cacao .

Comentarii:

A comentat Honda&BMW (190 puncte) acum 12 ani Honda Prelude 2.2 VTEC H22A 200 cp 4WS
o gasesti in bazarul 4tuning. bafta!

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani si leon-ul are suflet, numai ca nu il va arata decat in momentul in care o tratezi ca pe o femeie (nu ca pe o curva).   Masina mea de suflet e opel manta. M-am indragostit de ea din prima clipa in care am vazut-o.. Vopseaua in multe locuri era sarita, rotile fara aer, nu avea baterie deloc, dar in clipa in care am vazut-o am stiut ca va fi a mea. Ai nevoie de o masina cu care sa te identifici.. Daca esti o persoana careia ii place sa fie in pas cu noutatea (tot felul de gadget-uri electronice) atunci ai nevoie de o masina relativ noua, cu tot felul de optiuni pe ea... atunci te vei identifica cu ea, daca esti ca mine,  si iti place old school, atunci o masina care ti se va potrivi niciodata nu va fi mai noua de 90-95, va avea prea multe chestii electronice pe ea si iti va da impresia ca nu controlezi masina 100%, si ca tu esti doar o optiune acolo..  Sunt eu mai demodat, dar nu suport electronica inutila pe masina. Imi place sa am control total al masinii.  Poate ca simti ca mai lipseste ceva din cauza ca totusi ai ceva in plus... deseori conduc o skoda roomster (un fel de masina de servici)  de-abia astept sa cobor din masina aia.. nu are nimic din ce sa ma atraga,  dar eu stiu ce vreau de la o masina, si daca e asa cum imi doresc eu, atunci va avea viata, daca nu, va fi doar o gramada de fier vechi cu roti

Comentarii:

A comentat mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani eu te inteleg perfect ce zici...o fi bora super tare...dar cand imi aduc aminte de vechea dacie alor mei...era gaurita toata, se strica tot timpu, o injuram de dracii o luau...dar cand mergeam cu ea, parca eram in alta lume...

Alte raspunsuri: (12)

+2 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani e36
Ma apuca rasul de fiecare data cand intru in ea.
+2 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani singura masina care ma face  linistit este o  Skoda fabia 2  si imi da o stare de calm si confort . DAAAAAR totodata ma intristeaza ca trebuie sa mai alimentez si pe la pecoooooooooo.
+2 voturi
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani de exemplu masina care pe mine m-ar face foarte fericit ar fi un vw golf mk1, este prima masina pe care au avut-o ai mei si toata viata cred ca o sa iubesc masina aia.
+2 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani dacia frate,ma jur ca sunt cel mai fericit cand ma plimb cu o dacie berlina(ador modelul ala cu 2 faruri ca la urs),e masina mea de suflet,imi aduce aminte de dacia pe care am avuto odata :( http://www.4tuning.tv/cLDSiTMWe8c/Dacia_Tuning_de_iarna.html   apoi orice bmw ma face iarasi sa ma simt bine,insa daca este e36 e si mai bine

Comentarii:

A comentat mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani ca bmw, incearca e30:D
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani BMW e36 320 vanos sau VW Passat 1.8T, aman2 m-au facut sa urc cu drag in ele si sa le conduc.
.
.
Salut
:)
.
+3 voturi
A raspuns adrian_b (310 puncte) acum 12 ani eu cand vreau sa scap de rutina.. ma urc in al meu golf 2 si imi trece instant... desi are aproape 375.000km, inca mai merge si ma simt asa fericit la volan.. :) ma elibereaza de orice stres..
+1 vot
A raspuns gigidondoti (3,910 puncte) acum 12 ani eu ma dau cu o octavia 2 1.9 tdi din 2008.am luat-o de noua,am dus-o pana la 112 k km...nu stiu ce sa zic cand ma sui in ea dar maica-mea cand s-a suit saptamana trecuta a zis "doamne ma copile ce figura esti ca mult iti mai place masina asta". asa si este,ma simt una cu masina cand is la volanul ei si probabil m-as duce pana in China cu ea ...
+1 vot
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Mi-am amintit de prima masina a lui tata Lada 1500,imi placea atat de mult incat vroiam sa stau numai in ea,in spate stiu ca ii stricasem tapiteria cu abtipilduri de la mc donald's.Eram atat de fericit cand am vazut-o prima oara cand i-am vazut capacele :)) si ca era alba proaspat vopsita,scaunele era mari si late nu erau de Lada si cand vroiam sa stau cu mainile pe ele   cand ajungeam acasa imi intepeneau ca erau prea sus pentru umerii mei.Foarte tare masina din pacate inainte sa pleci la drum lung trebuia sa treci pe la mecanic sa bagi ceva benzina ca consuma in jur de 13.
Foarte tare masina,apropo avea si becuri cu lumina galbena ;):))
Chiar imi pare rau ca a vandut-o.
+3 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Salut...am avut ceva masini pana acum si singura din care coboram zambind si pe care o conduceam cu o placere deosebita a fost o Alfa romeo 156 motor de 2.0 Tspark...asteptam cu nerabdare dimineata ca sa ma sui in ea si sa conduc,ma coboram bucuros din ea si de fiecare data inainte de a intra in casa ma intorceam si ma uitam inca o data la ea......Cred ca masinile alfa romeo au "suflet"...!!!

Comentarii:

A comentat fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani Tot la o Alfa Romeo ma gandeam si eu.
0 voturi
A raspuns radu_mihai (5,740 puncte) acum 12 ani Salut, eu am o Alfa Romeo GT, fara cuvinte...alfele au cu adevarat suflet... chiar si simplul fapt ca merg sa iau ceva din masina ma face sa zambesc... pe strada nu mai zic...

Comentarii:

A comentat fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani Imi place foarte mult alfa romeo modelul GT,am tot cautat dar am gasit la preturi putin cam peste limtia bugetului meu,sper ca poate o sa ma strang si eu ceva poate iau si eu un GT . Ramane de vazut .
+1 vot
A raspuns Klausstyle (3,550 puncte) acum 12 ani acum depinde si ce iti place tie la o masina sportivitatea, lux, sau muzica motorului...nici eu nu am experienta dar daca ar fii sa-mi aleg o masina cu siguranta voi cauta ceva mai ieftin la pret dar care sami dea fiori ori decate ori pornesc acea masina si in acelasi timp vei zambi...

Comentarii:

A comentat fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani Eu incerc din experientele voastre sa gasesc o masina potrivita,sau macar sa imi fac o idee.
0 voturi
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani Pana la urma am gasit un Subaru Impereza din 2000 cu motor de 2000 benzina.
Va multumesc pentru ca ma-ti ajutat si pana la urma am gasit ce am cautat .