4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Opel astra bertone ( cabrio/co...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Opel astra bertone ( cabrio/coupe) 1.8 2002 sau Citroen C4 (coupe) 1.6 Hdi 2005?

sunt total nehotarat...vorbim de 2 masini total diferite de asta e si atat de grea decizia..as vrea sa va dati cu parerea...
A intrebat OBVV (130 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Grea decizie...
As alege Citroen pentru ca este mai nou dar cu dezavantajul ca este mai urat ca Bertone,interiorul este urat la amandoua dupa parerea mea deci as alege Bertone ca e mai simplu si nu simt volanul o carma (ca se misca doar inelul).
Bertone este mai vechi motorul acela am auzit ca nu sunt probleme cu el e mai frumos ca citroen-ul si gasesti si unul chiar mai nou de 2002 sub 150.000 km.
Deci in final Bertone.(dar coupe ca cel cabrio am auzit ca sunt probleme la etansitate...si in plus e si urat cu acel plafon din textil...)
+3 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Opel Astra bertone : piese mai ieftine decat citroen, siguranta mai mare decat citroen, stabilitate mai mare decat citroen, motorul mai bun in comparatie cu el, aspect mai frumos, deci eu spun sa mergi pe bertone. Eu am avut bertone, dar cel de 2.0 nu de 1.8, dar cam tot pe acolo este si am fost foarte multumit.
.
Salut
:)
0 voturi
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Eu iti dau un sfat:citroen.Cauta un pic si documenteaza-te despre motorizarea ce il echipeaza(ai sa ramai surprins in mod pozitiv/APP. Liquidtw daca as sta sa caut cate masini ai/ai avut as umple 10 pagini deci....nu vorbi fara sa stii cu adevarat),piese,fiabilitate si restul.Cu toate ca nu sunt fan citroen,am  2 amici ce au c4 si sunt fff multumiti de ele.Robuste cat de cat,motoarele trag impresionant de bine,consum mic,piese la fel de scumpe ca si pentru alte masini.Iar mai apoi anul fabricatiei plus calitatea tablei(c4 are multe repere din aluminiu si plastic deci sta bine la capitolul rugina,opel in schimb este renumit pentru o calitate slaba a grundului/stratului de vopsea cat si a tablei propriu-zise)...Eu mi-am expus punctul de vedere subiectiv,nu este obligatoiru de urmat sfatul meu dar ar fi bine sa il iei in considerare.Bertone;evita motorizarea turbo de 2.0(mai ales cele modificate:turbo opc,injectoare etc-sunt hamalite,de aceea se si modifica nu?) in schimb cea de 1.8 125 cp este destul de fiabila.Succes
0 voturi
A raspuns westcoast_customs (1,790 puncte) acum 12 ani Nu exista termen de comparatie Citroen clar
mult mai modern calitate mult mai buna aspect nici nu se discuta
Opel e doar o masina ieftina si atat .
De fapt cea mai ieftina iar calitatea pe masura