4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Pareri Audi A4 1.9 tdi din 97 ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pareri Audi A4 1.9 tdi din 97 in sus?

salut.as dori sa-mi cumpar din germania un Audi A4 1.9 tdi din 97 in sus si as dori sa aflu niste pareri despre ea. Dispun de 4500 de euro si am considerat ca un A4 este o alegere buna.
A intrebat alin6900 (170 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani de ce din germania si nu de aici? taxa de inmatriculare e destul de mare la acel motor,ca masina nu am auzit sa se planga prea multi de ele asta depinde insa si de istoricul lor
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani asa e,vb colegului bysconty dc din germania si nu de aici,sa zicem germania pt k drumurile sunt mai bune,dar cu taxa pe care o vei plati cred k mai rentabil este sa o iei direct inmatriculata ro.
Despre masina ce putem spune,un motor bun,consum redus,intretinere destul de usoara!
0 voturi
A raspuns alin6900 (170 puncte) acum 12 ani Am ales germania pentru ca nu se compara drumurile lor cu cele de aici si asta inseamna o uzura mai mica a masini. Si cu toata lumea cu cine am vorbit mi-a sugerat o masina nerulata in romania. Acum urmeaza sa recuperez taxa pentru masina actuala si la fel pot face si pentru audi.

Comentarii:

A comentat sLi4bmw (3,330 puncte) acum 12 ani Nu drumurile sunt pricipala cauza pentru care vezi numai catrete de masini pe la noi, ci romanul zgarcit care nu schimba cand se strica cate ceva si nu are grija de masina. E drept investesti mai des ca doar avem drumuri "bune" ,dar e o responsabilitate pe care trebuie sa ti-o asumi cand iti cumperi o masina.
Si on topic : in general sunt masini foarte bune si foarte fiabile mai ales varianta de 90 cp.
0 voturi
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 12 ani Motoarele sunt foarte bune dar de ce nu alegi ceva mai nou tot diesel,gasesti modele mai noi de peste 2000 cu motoare diesel.
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani ca idee compara o masina din germania cu cativa ani in spate cu una de la noi si ai sa vezi diferenta drumurile lor sunt mai bn si mult mai bn intretinute fata de la noi ca masina ti-as recomanda s-o iei din germania dar  ca costuri e cam la fel ca si pe romania

Comentarii:

A comentat alin6900 (170 puncte) acum 12 ani Poti conpara costurile dar diferenta intre masini din romania si germania ii enorma. Prefer sa fac un drum sa ma aleg cu ceva bun decat ce as gasi aici.
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Per total is masini fiabile.
Dupa achizitie sa iei in calcul ca mai trebuie sa bagi in ea cateva sute de euro ca sa o aduci in stare intr adevar buna.

Comentarii:

A comentat alin6900 (170 puncte) acum 12 ani Asa ii la orice masina care nu ii noua. Dar dupa toate astea am pace ani buni cu ea mai ales ca imi si place sa o ingrijesc