4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Sa mi iau Golf4 2003 tdi 2 por...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sa mi iau Golf4 2003 tdi 2 portiere ,taxa platita,pret2300 euro?

Va salut ! Sa mi iau Golf 4 an:2003 tdi /101 cp cod AXR/CLIMATRONIC/ 2 portiere ,taxa platita-NERECUPERATA,INMATRICULAT RO/pret2300 euro? de la un prieten apropiat ?El o are din 2012 , nu a avut probleme cu masina,  a pus pe ea doar o Baterie Noua

Mici defecte:

1) Farurile  au punct pe ele, de la lovit cu pietricele sarite pe drum, cam de dimensiunea unui bob de porumb

2) aripi spate ,la rotile spate are mici pete de inceput de rugina cam 1/2 cm....pe vopsea...

3) Discurile frana spate sunt ruginite ( masina a stat 3 luni pe dreapta el lucrand pe TIR in strainatate, si probabil sunt ovalizate) i am dat azi cam 160 km/h ( nu aveam unde mai mult in Iasi) se simte ceva la franare...in spate ( frana tine)

4)Ecranul rosu din bord, al computerului nu mai merge ( se vede pe el cat consuma,dar nu mai este luminat display ul)

Mi o da cu sistem audio Clarion, cu TunBass , Statie etc roti 16 vara bune  si roti 15 iarna

 

Va rog sa mi da ti un raspuns repede  , ca maine i am promis ca l sun si i spun  daca io iau sau nu...

Eu in buget am 3000 euro fix... nu stiu ce sa fac sa o iau sau nu ? Am negociat la 2300 , dar ma gandesc ca pot lua WW Passat TDI 2001-2003 de banii astia,si sa platesc eu taxa...., masina lui a fost adusa in 2008 in tara
A intrebat mik23n2 (1,830 puncte) acum 8 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de mik23n2 acum 8 ani

Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns Ranko (1,750 puncte) acum 8 ani Salut,
La 2300 cu taxa platita eu zic ca este ok .
DAR , tine foarte mult de tine si de cat esti dispus sa o " aranjezi" .
Despre AXR nu stiu foarte multe, dar punctual :

1. daca farurile functioneaza in parametri normali, si problema este doar estetica, le gasesti din dezmembrari la preturi rezonabile si oricum nu ar reprezenta o problema urgenta, le poti face pe parcurs.

2.no comment, clar trebuie refacute, dar in cazul asta e bine sa o ridici si pe un elevator sa vezi care este statusul overall, praguri, evacuare etc verifica de rugina tot ( inainte sa o cumperi! ) pt ca daca a aparut acolo e foarte probabil sa mai fie probleme cu rugina si in alte parti.

3.discuri + placute pe Golf IV te duc undeva la 500 ron spate cu manopera ( cel putin atat am dat eu pe un ALH ) si clar nu trebuie amanate, este vorba de siguranta rutiera.

4.tot bordul ( ceasurile de bord ) sunt aproximativ 250 ron din dezmembrari, se schimba foarte usor si repede. Trebuie doar sa ai grija sa il iei de pe un Golf identic.

Tips & tricks : cand o ridici pe elevator , verifica si bieletele antiruliu , jocuri etc. ; ai grija sa nu aiba taxa recuperata , chiar daca e platita ; keep in mind ca o sa fie necesara schimbarea distributiei cel mai probabil ( ~ 300 ron ) ; verifica furtunele de vacuum sa nu fie taiate , gaurite ( asta e o problema des intalnita si FOARTE importanta :)  ) .

De asemenea, gandeste-te si la ce vrei tu de la masina, pe unde mergi cu ea etc. Pt ca diesel-ul este foarte bun , dar sa nu mergi doar in oras cu ea, ii mai trebuie si cate un " drum intins" from time to time.

Tu ai pus in balanta cu Passatul fara taxa, dar la buget de 3000, daca mai achiti si taxa , nu o sa mai ramana mare lucru sa o "pui pe picioare" .

Anyway, verifica bine masina daca esti hotarat sa o cumperi ;)

Succes !