4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Seat Cordoba, 1.4 16v benzina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Seat Cordoba, 1.4 16v benzina 2001, pareri?

Salutare, am de gand sa achizitionez o masina economica si nerulata in tara. M-am gandit la Seat Cordoba de prin 2001, nu vreau diesel, vreau benzina cat mai simpla si mai putin costisitoare . Ce parere aveti, pro si contra? Am inteles ca motorul e de VW si ar trebui sa fie fiabil si sa nu aiba probleme. Cu intretinerea cum ar fi? Prin service-uri se baga lumea sa o repare sau nu prea? La articulatii cum sta? La ce ar trebui sa fiu atent cand merg sa probez? Cum pot depista un motor neingrijit cum trebuie?
A intrebat radu_mihai (5,740 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani atentie la acest motor ca il cam haleste pe ulei:(
+1 vot
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani motor ca pe golf, are consum cam mare, nu cred ca ar fi o alegere potrivita pentru o masina economica.

Comentarii:

A comentat radu_mihai (5,740 puncte) acum 11 ani Cordoba are cu 100 de kg mai putin decat golful. Iar pt mine masina economica nu inseamna doar consum mic.
+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 11 ani Kenel are dreptate!
Mananca ulei, cantitatea depinde de modul de exploatare.O alta problema des intalnita este bataia la tacheti.
Consum:5 afara, 8 urban(Cluj-Napoca) - probat de mine pe un VW Polo, la mers omeneste.

Succes la achizitie!
0 voturi
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani masina este ok.dar motorizarea nu.cum sa mai spus aceasi motorizare ca pe golf 4 si aceasi problema cu acest motor.dupa un anumit nr de km si mai ales daca a fost alergat destul de tare va trebui sa in schimbi sau sa investesti bani aiurea ca sa il faci insa nu cred ca vei avea mare succes si iesi si mai ieftin sa cumperi alt mitor.
Deci nu lasa motorizarea asta ...
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani In primul rand, seat-ul este mult mai scump la intretinere golf-ul+ ca nici nu sunt facute asa bine in ceea ce priveste caroseria. Sunt slab antifonate, interiorul e de proasta calitate si multe altele. Cat despre motor, nu se afla in categoria motoarelor bune de la vw. Aviz celor care spun ca motoarele de 1.4 de pe cordoba se afla si pe golf, va rog sa va documentati. Pe golf 4 din 2001 se afla motorul 16v AXP. care este diferit de cel de pe cordoba (AUB, AUA, AUD, etc). Eu sunt de parere ca un Golf e mai bun. Chiar si polo

Comentarii:

A comentat SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Ai luat 2 minusuri cand spui un adevar...mai degraba spui tot felul de abureli ca papa ulei si bat tachetii si iei plus.Eu nu inteleg oamenii astia,care probabil nu au vazut un motor desfacut...nu conteaza marca...
A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani

editat de Nesi acum 11 ani

4 din 5 golfuri 1.4 16v pe care le-am condus, si am avut de a face cu ele bateau tachetii si mancau ulei ;)... lumea da minusuri cand dupa parerea lor nu sunt de acord .. nici eu nu inteleg de ce le place la toti sa "sara" cu ele.. dar nici ma deranjeaza, ca nu sfaturi pt + sau  -
0 voturi
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani sa nu uitam ca in afara faptulu ca "papa" ulei, au tendinta sa bata si tachetii tare la ele.