4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > SUV vs. Berlina ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

SUV vs. Berlina ?

Buna seara ! As dori sa fac o noua achizitie. Dintre BMW X6 ( xDrive 3,0d; an de fabricatie 2012 ) , si Audi A8 ( quattro ; 3,0 ; an de fabricatie 2012 ). Precizez ca BMW - ul va fi cumparat de nou de la reprezentanta ; sau in cazul Audi-ului - va fi cumparat second hand la 30.000 km ). As dori o masina , in primul rand , pentru a ma descurca cat mai usor cu ea , nu imi doresc o masina de curse , ci una pentru confort. Va multumesc si va doresc o seara placuta tuturor !

Imagini atasate

A intrebat Sebi21 (180 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani cel mai bine ar fi sa iti cumperi o masina care iti place tie cel mai mult nu care ne place noua ca fiecare are gusturile lui iar GUSTURILE NU SE DISCUTA!!!Dar daca vrei o parere personala si vrei confort iti sugerez audi-ul....ai lux,confort,putere si fiabilitate oricand!In schimb Bmw iti da senzatia de mai mult spatiu desi nici a8 nu duce lipsa deloc de spatiu....Precizez ca doar am vazut masinile respective nu le-am condus deci poate ma insel dar.....asta este parerea mea.Bafta la achizitie si drumuri cat mai multe fara incidente O seara buna!!!
–1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Parerea mea este ca daca iti cumperi X6-le de la reprezentanta este mult mai rentabil din cauza ca este nou nu a fost condus niciodata si tu vei fi singurul care vei sti ce ai facut la masina si stilul de mers. Nu e de neglijat nici audi-ul mai ales A8 ul care este o masina superba dar merg pe principiul ca masina noua este masina noua .
+2 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani sincer nu cred ca iti vei gasi raspunsul aici,fiecare e cu parerea lui,cel mai bine e sa te gandesti cum si unde o vei folosi...daca ai zona cu gropi de juma' de metru...ar merge mai bn x-ul,cred eu...acum fiecare cum gandeste,dar cred ca tu esti singurul care poate raspunde la intrb asta,ca apoi sa nu iti para rau ca te-ai luat dupa cineva si ai gresit...mult noroc la alegere
+2 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani In primul rand x6 este mai impunator il vei lua nou si iti va da o alta statura mai buna zic eu.Deprecierea este mai mica decat in cazul lui a8 si asta este un lucru de luat in calcul.A8 e frumos dar de ce sa nu alegi un suv si nu orice suv dupa parerea mea cel mai frumos de pe piata.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani a8 e mai mult nava spatiala decat berlina,nustiu cat de usor iti va fi sa te descurci cu ea daca zici ca asta e important,mai ales daca stai intr-un oras gen bucuresti.asa ca de ce nu un x6 nou decat un audi sh?
0 voturi
A raspuns luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Parerea mea, daca tot dispui de bani ptr x6 sau a8, dute la un rent a car de lux, si le inchiriezi pe rand cate un weekend, ca sa iti faci o parere, sa vezi cum te simti tu ca sofer in ea, sa vezi ce poate masina sa vezi un consum, in orasu in care stai, sa vezi cum te descurci cu masina in orasu respectiv. Banuiesc ca esti diapus sa dai undeva la 75 80 de mii pe masina, asa ca nu mai conteaza 1000 cat dai sa le inchiriezi cate un weekend fiecare. Sau 2 3 zile lucratoare, ca sa testezi aglomeratia orasului si chestii de genu.
Asta e parerea mea, tu iei decizia si bafta la achizitie si asteptam o veste. Bafta

Comentarii:

A comentat Sebi21 (180 puncte) acum 12 ani Nu 75-80 , maxim 61.000 as da. Ma gandeam sa ma duc la test drive la Audi si Bmw , pentru ca ma gandesc , ca decat sa dau 2000 de euro sa testez amandoua masinile , mai bine de 2000 de euro as mai baga o dotare in plus ( in cazul BMW-ului )
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Da si asa e bine, dar nu stiu cum e cu test drive-ul, iti lasa masina cateva zile sau poti sa faci doar la ei pe circuit sau ceva de genu?
Daca te.ai gandit la berlina, de ce nu ai luat in calcul si 740D din 2010-2011. Am avut ocazia sa merg cu unu si vreau sa spun ca iti da o senzatie de "wow". Iti dau exemplu: si.a cumparat un prieten de.al meu 740D cu 10000 km la bord din dec 2010 cu 65 de mii. Masina de showroom in Germania la München. Gandestete si la varianta asta si da un semn.
Bafta
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Eu spun sa faci un test drive cu aman2 si te vei convinge singur care este mai potrivita pentru tine.

Salut
:)
0 voturi
A raspuns nutujean (13,190 puncte) acum 12 ani TU NU AI CE FACE SI VII SA MAI RAZI UN PIC?DACA OPTEZI INTRE X 6 SI A8 ASTA INSEAMNA CA STII CE VREI,STAI LINISTIT SI INTAI FA ROST DE BANII ASTIA DE A TI LUA O MASINA LA CARE VISEZI,DACA INTRADEVAR AI BANII ASTIA (SUNT CONVINS CA NU I AI) STII CE VREI

Comentarii:

A comentat Sebi21 (180 puncte) acum 12 ani In primul rând, de unde ști tu ca nu am banii ? Si il al doilea rând am pus aceasta întrebare pentru ca mașinile astea nu costa 2.000 de euro si le pot schimba oricând, vreau sa imi cumpăr ceva bun pentru a nu regreta mai târziu. Si stai linistit, ca nu sunt genul de persoana care pune întrebări de plictiseala sau vorbesc ca sa nu tac ( ca sa nu dau exemple )
0 voturi
A raspuns alexzyo (1,660 puncte) acum 12 ani Eu, personal, nu cred ca este rentabil sa cumperi o masina asa de scumpa datorita deprecierii rapide si sumei de bani pierduta la revanzare, dar daca ai bani pentru asa ceva cu siguranta stii mai bine ce planuri ai.
 ... cat despre cele doua masini, fiecare are parti bune si parti mai putin bune, eu, daca as avea bani pentru o masina din segmentul lux as merge pe SUV pentru ca in Romania circuli off-road vrand-nevrand ,deci dupa ce te decizi si alegi una din categorii ti-as sugera sa arunci un ochi si pe la concurenta lor, spre exemplu ceva de generatie noua, hibrid - lexus sau Infiniti FX , ML sau favoritul meu Cayenne ( dar acesta sare de 61.000E )
... decizia finala iti apartine