4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Transport persoane merita?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Transport persoane merita?

Salut ! Cum e tot mai greu de trait in tara noastra minunata, ma tot gandesc sa ma apuc de o mica afacere. Cumnatul meu are multe cunostinte si relatii in N Europei (Danemarca, Suedia, Norvegia etc) rute pe care putini fac transport persoane. Avem de gand sa cumparam o duba cu 8+1 locuri si o remorca mica si sa ne apucam de treaba. Ce credeti, ar merge treaba? Merita sa ma bag in asa ceva? Mentionez ca duba si remorca le vom cumpara amandoi si tot noi doi vom conduce, prin urmare profitul se imparte la 2. Merita incercat?
A intrebat dreamboy (8,210 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Sunt putini care fac transport persoane pe rutele alea pentru ca nu prea merg romanasii nostrii pe acolo....

Comentarii:

A comentat dreamboy (8,210 puncte) acum 11 ani Poti lasa lume prin Germania,pachete.. Pot alterna cursele, una in N, apoi una de italia etc. Nu vreau sa ma imbogatesc peste noapte vreau doar sa castig un ban fara sa fiu nevoit sa imi rup spatele prin afara si sa imi pot continua studiile (facultatea de sport)
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Nu o sa fie usor.80 km/h ai voie cu remorca afara,si cam stau cu ochii pe remorci.In austria statia nu ai voie sa folosesti,mai incolo nu ai cu cine vorbi,deci trebuie sa respecti viteza legala.Poate ar fi mai usor sa gasesti aici cateva curse ptr microbuz.BAFTA!
+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani eu iti doresc mult succes si multa bafta.
sunt pro mici-intreprinzatori.singura problema ar fi ca nu este bine sa faci afaceri cu familia.din pdv meu asta ar fi singura problema, mai devreme sau mai tarziu o sa apara discutii

Comentarii:

A comentat dreamboy (8,210 puncte) acum 11 ani Nu suntem genu care sa vorbim unul de altul :)
+2 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani unde nu ai voie sa folosesti statia in AUSTRIA ? vorbitit mult si putini cunoasteti ..ati fost voi in AUSTRIA si scria la intrare pe autostrada ca nai voie sa folosesti statia ? ai voie cu statii dalea de 3-5km sa nu fie modificate daca te prinde cu daia modificata ti-o gaureste sau ti-o confisca ...eu inafara cand veneam austria ungaria aveam o ANTENA daia de NESIMTIT de 2 metri aproape si nu s-a mai luat nimeni de mine si nu 1 data ... !!!
+1 vot
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani salut,incearca sa renunti la remorca,se fac bani din adusul si dusul pachetelor,sa nu faci prostia sa-ti faci firma,eu am avut si este o mare dezamagire,daca ai de dus doar pachete poti da scaunele jos,daca vrei putem vorbi mai mult la un tel sau pe mess,succes.

Comentarii:

A comentat teugeaf (100 puncte) acum 7 ani Salut
Putem sa vorbim in privat?
A comentat yooionutz24 (100 puncte) acum 6 ani Salut , as dori și eu câteva detalii in legătura cu cele scrise mai sus ...... 0774491496, asta e nr. meu . Aștept un semn de la tine , mulțumesc anticipat!
0 voturi
A raspuns eduardbubbu (140 puncte) acum 6 ani salut,am un Sprinter 8*1 locuri si vreau sa car colete ma ajuta cineva cu informatiii?
0755561197