4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > vreau ajutorul vostru ..vreau ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Vreau ajutorul vostru ..vreau sa cumpar cauciucuriele pt logan ce am vazut-o pe site la oferta ce ziceti sa fie teapa?

sunt hotarat sa cumpar cauciucurile la of erta cu jante .la 1111 ron ce am vazut pe site dar am.o retinere sa nu iau cv teapa va rog sa imi dati parerile voastre
A intrebat adiywow (230 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani tu detalii despre roti..ce marime..ce marca este cauciucul.....pune un link, ceva!
0 voturi
A raspuns adiywow (230 puncte) acum 11 ani http://www.4tuning.ro/promotii-auto/pret-demential-set-jante-anvelope-iarna-pentru-dacia-skoda-vw-si-audi-16509.html
de astea este vorba ... au garantie cica dar de firma asta eu nu cunosc nimic ...hepl pls si multumesc anticipat
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani gandeste te ca anvelopele ala costa maxim 200lei bucata de noi(4x200=800leimaxim, dar mai ramai cu 40lei din astia 800 sigur).
daca tu crezi ca merita sa dai diferenta de 311(351) pe 4jante, tu decizi !
gumele astea sunt sub licenta michelin parca. nu am avut deci nu pot spune cum sunt.probabil ca o sa te deranjeze zgmotul de rulare, cam atat. treaba buna pe zapada trebuie sa faca, ca sunt noi.

ps: banuiesc ca nu sunt probleme daca au "garantia acestui site", adica sunt pe site puse la vanzare. eu am facut un voucher la vulcanizare si in afara faptului ca nu am gasit loc decat in wekend totul a fost ok!.bafta!
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Anvelopele sunt bunicele,profilul este identic cu TIGAR WINTER.Daca nu esti cu pretentii foarte mari te dai cateva ierni cu ele Este o alegere buna pt cineva cu buget modest.Daca vrei ceva mai bun cumpara jante originale DACIA si cauciucuri mai de firma si platesti (180+220)X4=1600 lei sau chiar mai mult.Tu decizi cat doresti sa investesti.
+1 vot
A raspuns adiywow (230 puncte) acum 11 ani multumesc mult de ajutor acum sunt mai linistit ...nu am pretentii extraordinare de la ele doar ce ati zis si voi...plus ca e masina  
familei si bugetul e cv mai modest