4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > CHEVROLET > ma frec in site al vostru de h...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Ma frec in site al vostru de help trebuia sa scrie ajutor in 10 ore ?astept minusuri??ca la astea sunteti buni?

A intrebat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani in categoria CHEVROLET
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Te-ai gandit ca fiind vara multi sunt plecati in concediu?

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani uite ca la asta nu mam gandit,, da ajutatima odata bag picioru de 3 zile astept raspunsuri ii site help nu? pot pune 1000 intrebari pe zi nu? sau numa 1 pe luna ?
0 voturi
A raspuns flaviuf (3,790 puncte) acum 9 ani Freaca-te unde vrei, dar:
- in primul rand ai pus o intrebare despre BMW la categoria Chevrolet, crezi ca acolo gasesti specilistii?
- posibil nimeni sa nu stie raspunsul, te-ai gandit la asta
- nu stiu de ce te oftici, nu este OBLIGATORIU ca orica intrebare sa-si gaseasca si raspunsuri

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani ma omule uitate bine vezi unde am pus intrebarea  asta care am scris aici nui intrebare ii o parere despre 4 tuning si nu mam ofticat dar deja a trecut 4 zile si nuci un raspuns hai ca iti dau link sa vezi ce chevrolet am pus eu intrebare   http://www.4tuning.ro/help/masini/bmw/salut-cine-a-montat-o-pompa-benzina-la-e36-100587.html... altu     http://www.4tuning.ro/help/masini/bmw/salut-ajuatima-am-fost-la-service-cu-masina-100610.html..,,, ce chevrolet vezi ? uitate mai bine pa
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani deschide linku prin google si ,,,,,.......
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Masina nu se repara pe forum , ci in service .

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani am fost in service si habar nu au am fost la testar nimica  ,,mam gandit ca aici poate gasesc un raspuns ce aia de la service nu au stiut ce sa fac la masina,,vad ca nui asa  papa
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani daca la service nu a gasit aici chiar nu avem cum sa te ajutam , mai incearca la service ,
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
1.Intreaba clar si in propozitii,reciteste ce ai scris si fa-te inteles.Nu e destul un sir de cuvinte,tu iti stii masina si problemele,noi nu.Te ajutam in masura informatiilor primite.
2.Nu e nimeni obligat sa iti raspunda.Nu uita ca majoritatea colegi prezenti constant pe sectiune,fie pentru a cauta informatii fie pentru a incerca sa ajute,au locuri de munca,familii si altele pe cap.Acele 10 15 minute cat avem timp sa intram face parte din timpul nostru,nu este o obligatie generala pentru a iti raspunde tie sau altuia.Poate nu stim,poate nu am lucrat pe modelul de masina sau nu am facut lucrarea aia.Nu uita ca nu raspundem pentru puncte,raspundem la ce stim si nu vrem sa incurcam.
Ps:O sa incerc sa iti formulez cate un raspuns la intrebarile problema(apropo cand un coleg iti cere informatii extra inseamna ca nu ai explicat precis si trebuie sectionata problema).Nu uita de marca si modelul masinii,daca eu am demontat la 6 masini intr.o zi,nu inseamna ca imi aduc aminte ce masina are un coleg de pe forum.
PS2:Masina,motor,model,km,cod motor/putere motor.Descrie clar in propozitii(cu inceput si sfarsit) care e problema,cum se manifesta si ce verificari au fost facute.
–1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Nu putem explica pe forum unde sa-ti bagi surubelnita in BeMeWeu' propriu.
BMW e premium cu un motor complicat peste medie care cere mana calificata cu multa experienta . Cauta un service care se pricepe la BMW , nu niste salopetari de duzina , asta daca te tine buzunarul .

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 9 ani salut ma tine buzunaru da habar nu au astia de mecanica