4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Vreau sa imi achizitionez un r...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Vreau sa imi achizitionez un rover 75,an 2000,motor diesel.Ce sfaturi imi dati?

doresc sa-mi achizitionez un rover 75 din 2000,motor bmw diesel.As fi recunoscator daca mi-ati da cateva argumente pro si contra in achizitionarea acestei marci, si daca sunt posesori de rover 75 pe site sa-mi spuna care ar fi problemele lor si costurile de intretinere.Multumesc!
A intrebat LEONARDGL (6,080 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ady.idle.ro (1,170 puncte) acum 11 ani tot ce pot sa iti spun e ca am avut un rover 200 (benzina) iar piesele se gasesc destul de greu si cam scumpe in comparatie cu alte branduri iar la tabla pe ele este fff subtire in caz de accident ceva (doamne fereste) se alege parfu de ea...acu dupa preferintele si gustul tau...bafta!
+2 voturi
A raspuns Y461NZT (1,650 puncte) acum 11 ani SALUT eu am un rover 75 diesel din anul 2002 ,l-am cumparat acum un an.Iti zic din proprie experienta ca este o masina excelenta de drum lung foarte confortabila si sigura.Costurile de intretinere sunt ceva mai ridicate deoarece Rover a dat faliment si nuprea se mai fabrica piese,de ex eu am platit pe un filtru de aer 130 lei,filtru diesel 180 lei si ulei 120 lei deci trage tu concluzia. Eu am mers cu ea amroape 25K kilometri si nu am avut absolut nici o problema,inafara de cateva probleme pe partea electrica si cativa senzori.Consumul este rezonabil avand in vedere ca masina are 2 tone,a mea consuma 10 in oras aglomerat cu clima deschisa tot timpul.In concluzie mie mi se pare o masina fiabila si daca este intretinuta corect nu ar trebui sa ai probleme.Daca mai ai nelamuriri lasa un mesaj si iti voi raspunde,bafta

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani 430 de lei pe filtre ... e exagerat !
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani si asta numai filtrele, sa nu mai bagam uleiul, si el 100 si ceva de lei + manopera 40+/-
A comentat Y461NZT (1,650 puncte) acum 11 ani Au costat asa mult deoarece le-am cumparat pe aproape cele mai scumpe exemplare fiindca m-am gandit ca decat sa bag banii in turbina,debimetru si altele mai bine platesc mai mult pe consumabile si nu am nici o grija si da este adevarat ca intretinerea nu este chiar ieftina dar nici cum zic unii ca nu se mai gasesc piese deloc si in caz de accident nu mai ai ce face cu masina
A comentat LEONARDGL (6,080 puncte) acum 11 ani iti multumesc pentru raspuns,intr-adevar un pic cam piperat dar sa recunosc ca e o masina foarte eleganta si daca o conduci cu placere nu mai conteaza 100-200 lei in plus la o revizie de consumabile.Stima1
A comentat mirel_tuning (5,810 puncte) acum 10 ani SINCER SA SPUN CAM MANANCI BORS SINCER SA FIU ...INTRETINEREA E FORTE SCUMPA
0 voturi
A raspuns ULFi (550 puncte) acum 11 ani are 2 tone cu tot cu 5 in masina si 2 porci in portbagaj,sunt posesor de 75, 1.8 si masina are 1400 kg, a ta presupun ca are 2000 kg din cauza motorului diesel cu cei 116 cai frumosi :))) si consumatori,1,8`ul imi consuma 8,5 pe oras ! cat despre piese , nu sunt asa de scumpe!
0 voturi
A raspuns ULFi (550 puncte) acum 10 ani 1 . mirel tuning,dupa nume mananci bors , de la sine,sau doar bors tot timpul,esti necunoscator care a auzit de la altii!
2.intretinerea la orice motor diesel e clar mai scumpa fata de cele pe benzina,motoarele de la rover diesel cele de 116 cp si 136,sunt cele cu rampa comuna de la BMW - common rail,deci sunt aceleasi piese ca la un e46 diesel,ma refer la partea de motor,deci piese ca la e46.(am avut si e46,daca vrei lux si eleganta,ii da clasa 75-ul din orice punct de vedere)
3.unele piese sunt ceva mai scumpe pentru ca nu au producatori prea multi,pentru multe piese doar 1 producator . ROVER!
4.Piesele sunt pe masura elegantei si confortului , pe care aceasta masina le ofera,in nici un caz nu vor fi ca la golf 4,pentru ca nu este golf 4 , e simplu!
5.Deci cine doreste sa isi achizitioneze un Rover 75,are un anumit motiv , cat despre fiabilitate sunt niste masini bune , asta fiind parerea mea formata din punct de vedere al faptului ca am acest automobil , si cunostinte de mecanica destule.
6.Multi tilicari spun ca Roverul dupa 99 e o combinatie proasta in englezi si germani , ceea ce mi se pare total eronat dar,cum in Romania oamenii sunt priceputi la toate ...... las la atitudinea fiecaruia sa inteleaga ce vrea !
 Va salut si spor la toate,