4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Baterii auto ?!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Baterii auto ?!

Salut, mai repede sau mai tarziu va trebui sa achizitionez o baterie auto si vreau parerea voastra, care firma producatoare credeti ca ii mai buna ? Eu shtiu de Bosch si Varta dar poate ma insel .. Ascult parerile dvs :) !

 

Volkswagen Golf IV 1.4 16V !

A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto

editat de AR92KTA acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani Bateria se cumpara in functie de puterea motorului de pe masina ta,daca ai un motor de 2000 iti recomand un bosch la 72 A daca ai ceva mai micutz isi face treaba si un bosch la 65 A ..Eu merg pe bosch dar si varta isi face treaba bine:).

Comentarii:

A comentat coostta (39,490 puncte) acum 12 ani Volkswagen Golf IV 1.4 16V la motoru asta una de 65 de A ar fi suficienta! si eu merg pe bosch!
+1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Eu unul eram tot ca voi numai bosch si varta in cap...in schimb intr-un moment in care nu aveam destui bani am cumparat un rombat de 75 Amperi pe care il folosesc pe masina de aproape 4 ani,masina fiind diesel si cu nenumarate probleme mecanice care au necesitat invartirea motorului timp indelungat...pana acum bateria si-a facut treaba excelent!Sugerez  sa iei in calcul si un rombat si sa nu dai bani in plus pe sigla bosch sau varta! Respect!

Comentarii:

A comentat coostta (39,490 puncte) acum 12 ani nat04u nush ce sa zic de rombat,am avut si eu vreo 2 dupa 2 ani au crapat aman doua,u ai avut noroc cu a ta.
Am acum un bosch de 4 ani pe un motor de 2000 si vreau sa zic ca nu am nici un fel de problema cu el!
+1 vot
A raspuns zuican (540 puncte) acum 12 ani Salut sfatul meu este CARANDA MAXIMA de 80 de amperi si 120 puterea de pornire ,am asa ceva pe masina ,masina mea este diesel motor 1,8 si de doi ani rupe mai ales iarna nu o sa ai nici o problema cu geru zici ca arunca motoru dupa ia. Varta nu mai este ce era si an plus este foarte scumpa . Am un prieten care are o firma de transporturi si numai asa ceva foloseste este foarte multumit. De cand a luat caranda maxima a zis ca nu mai simte iernile. Ca pret este an jur de 300 de ron, acum nu stiu daca celelante modele sunt asa de bune, cu amperaj mai mic dar anca odata eu numai asa ceva o sa iau caranda 80 amperi puterea de pornire 120.
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani varta si bosch sunt cele mai bune
+1 vot
A raspuns roger (270 puncte) acum 12 ani Eu am Caranda, pe masina, a doua baterie si prima tot de aceeasi marca m-a tinut 4 ani, asa ca daca consideri ca se merita iti recomand cu mare placere

Intrebari asemanatoare