4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Bmw E36 Coupe , Pareri ! Multu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bmw E36 Coupe , Pareri ! Multumesc

Buna , Vreau Sa imi iau Un BMW e36 Coupe Dupa 1996 asi dorii sa stiu cat de scumpa/ieftina este  Intretinerea auto , Si cateva Pareri De La Posesorii Pisicutelor despre acest tip de masina , Vreau Si Avantaje Si Dezavantaje ! sa imi spuneti mersii !

A intrebat NoLimit994 (150 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani Spune si ce motor ai in plan... ca sa stim cum sa te luam. Eu am avut 1.8IS si nu mi s-a parut scumpa intretinerea. Acum depinde de buzunarul fiecaruia.

Comentarii:

A comentat NoLimit994 (150 puncte) acum 12 ani pai un motor minim 1,8 cmc 2,0 cmc maxim nimic mai mult :d
+2 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani eu am pisica...a mea e diesel,motor 1,7,si sunt multumit de ea...la intretinere...depinde de buzunarul tau,ca sa iti faci o idee,intra pe un site de piese si uitate la cateva preturi.dezavantaje...nu stiu...varsta cred ca e unul din cele mai mari dezavantaje...tractiune spate poate fi considerat dezavantaj de unii(de mine nu ,chiar prefer tractiunea spate)avantaje,numarul mare de pisici in tara si in dezmembrari,sunt multe piese pe care le poti achizitiona sh(eu am lovit masina si am cumparat 4 usi complete cu electrice pe fara cu 450 lei)
0 voturi
A raspuns franz34sm (900 puncte) acum 12 ani deci fi atent aici. la bmw-uri piesele sint cam scumpe indiferent de model. eu am un 318 ti compact. cu 140 de cai. asta e masina pe care ti-o doresti. sau  IS ca tot aia e. eu nu schimb la ea decit consumabile. filtre, ulei si saboti de frina. in rest nimic. un sfat sa nu i-ei teapa. inainte sa cumperi o masina, dute cu ea la un mecanic de incredere, bag-o pe rampa si uitate si tu impreuna cu mecanicu la : capete de bara, rotule, bucsi fata - spate, toba sa nu fie gaurita sau ruginita, catalizatorul sa nu fie gol, telescoapele sa nu fie nici prea moi , si nici prea rigizi. si cel mai important ca masina sa nu fie accidentata.  apoi sa verifici compresia. cum ? bag-o in viteza a doua sau a treia si dai gaz. vezi daca poti merge cu ea de pe loc.  daca se opreste motorul, nu o cumpara ca nu are compresie buna. dupa care dute la drum lung si dai gaz, ca s-ar putea ca dupa 5000 de turatii sa t-i se opreasca alimentarea. daca faci toate astea, atunci n-o sa ai probleme cu ea garantat.

Comentarii:

A comentat Crystiano8 (5,000 puncte) acum 11 ani Prietene da la ce zici tu aici nu o sa gaseasca in veci pisica(sau orice alta masina) cu toate piesele schimbate si pusa la vanzare.
–1 vot
A raspuns MARK_ONE (1,650 puncte) acum 12 ani Am o intrebare. Stii cat te costa consumabilele la BMW ? dar daca trebuie sa schimbi, nustiu sa sp. ca ambreiajul ? cat ajunge la un BMW ?? eu am un G4 16 16v 2002 si m-a ajund ambreiajul vreo 700 lei, noroc ca l-am facut la un prieten care are service  si am mai ajutat eu si nu taxat si nici nu mia schimbat toata masina cu piese noi.
Ai mare grija ce alegi. succes

Comentarii:

A comentat Crystiano8 (5,000 puncte) acum 11 ani 600 lei cu tot cu manopera (ambreajul la costat 450 lei nou) schimbat acum un an de un prieten la o pisica.