4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > BMW e46,senzor abs rupt in but...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

BMW e46,senzor abs rupt in butuc,cum il scot?

am un e46,318i din 98 si am o mica problema cu el.a incercat cineva sa imi schimbe senzorul de la abs(spate/dreapta) si s.a rupt senzorul,deci partea aia care intra in butuc a ramas acolo.acum trebuie sa gasesc o modalitate(de preferat cat mai usoara,fara sa demontez juma' de masina) sa scot bucata aia de sonzor din butuc.ideea mea ar fi sa scot planetara afara si sa bat in el pana iese pe partea cealalta(pe interior,unde vine coroana aia dintata) nu stiu cat de buna e ideea dar e ceva de desfacut pana dau planetara jos.are cineva o idee mai buna?poate reusesc sa schimb senzorul pana vine zapada...
A intrebat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani mai poti inceraca cu o bormasina sa il gauresti si sa il scoti pe bucati!
0 voturi
A raspuns gabriel.stefan (1,250 puncte) acum 10 ani Buna idee cu bormasina , dar nu stiu sigur daca o sa mearga , incearca la un mecanic , sa nu strici ceva ... ! bafta.

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani nu prea am ce sa stric....cel mult coroana aia dintata de pe planetara,dar daca nu ma bag adanc nu o ating...o sa incerc cu bormasina sa vedem poate reusesc ceva.
0 voturi
A raspuns El3ctr0n (1,310 puncte) acum 10 ani Dai o gaura mica cu bormasina si dupa bagi fortat o surubelnita si invarti pana se sparge sau iese! daca se rotunjeste de la surubelnita bagi una mai mare! bafta
la mine au iesit in felul asta, am schimbat 4 !
0 voturi
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani vin si eu cu o idee,apropos de dat o gaura cu bormasina!! deci,dupa ce ai dat o gaura  cu bormasina,incearca sa infiletezi un holzsurub mai sanatos in gaura respectiva,si dupa ce esti sigur ca s-a insurubat cat mai adanc,prin tragere poate iese afara. Ar fi bine sa pulverizezi si spray antirugina in locasul senzorului!
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani ms de raspunsuri,am sa incerc cu bormasina,poate reusesc sa scot dracusorul afara.