4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > cum scot un tarod rupt in gaur...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum scot un tarod rupt in gaura prezonului ?

Salut , am rupt un prezon de curand , am dat gaura in el cu un burghiu de 8/9 apoi am bagat tarodul pentru filet .. foarte usor pentru ca doar a scos resturile ce au ramas in vechiul filet si totul a fost ok .

Apoi am facut prostia sa bag tarodul intr-un filet bun . Sa insurubat , iar cand sa il scot sa blocat putin , apoi l-am fortat foarte putin si sa rupt . (nici nu stiam ca exista tarod , da pai sa stiu ca este casant si nu trebuie fortat)

Din ce am inteles de la baieti , trebuie sa il sparg cu o dalta ... Am incercat cu o surubelnita dar se spargea greu .
A intrebat iBogdannn (310 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns NTFO (2,560 puncte) acum 10 ani Daca ai posibilitatea sudeaza ceva de el ca sa il poti invarti si scoate afara daca nu poti mergi la un strung va sti el ce sa faca.

Comentarii:

A comentat iBogdannn (310 puncte) acum 10 ani este rupt spre interior .. iar de sudat din cate stiu , nu se agata orice de el .
+1 vot
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani simplu..un fier putin mai subtire de cat diametru tarodului sau un surub e cel mai bun il bati putin la capat sa il aplatizei apoi cu un fai decupezi in centru lui cam 5 mm pana se formeaza un U acel U il introduci pe langa una din frezele tarodului si rasucesti invers pt desfacere....si garantat 100% vei reusi

Bafta
0 voturi
A raspuns iBogdannn (310 puncte) acum 10 ani Aveti idee , ce fel de tip de burghiu imi trebuie pentru a sapa in el ? ca astea obisnuite nu intra in el

Comentarii:

A comentat petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani nici un burghiu nu il va gauri pe acel tarod posibil cel cu vidia sa il poata sfarama sa rupa bucatele din el..
Motivul - este facut dintru-n otel special pt.scule