4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > catalizator peugeot

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Catalizator peugeot

exista metode pentru curatarea catalizatoarelor pentru motoarele pe benzina ? am cumparat unul din dezmembrari  si din cate am observat este cam negricios si un pic unsuros. cred ca este asa unsuros din cauza ca au folosit foarte mult spray degripant pt al desface ca are si acel miros specific spray-ului.  ma gandesc ca poate exizta o metoda de al curata inainte de montaj.  multumesc !
A intrebat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns asar (8,200 puncte) acum 12 ani se poate curata cu acid citric industial dreaza 3-4ore la o temperatura de 80-85 grade

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani care este procedeul ...... se baga in baie de acid citric sau este necesar un jet cu acest acid ? aceasta temperatura trebuie sa o aiva doar acidul sau intreaga incapere unde se efectueaza procedeul ? multumesc pentru pont !
A comentat asar (8,200 puncte) acum 12 ani solutia trebuie sa fie la 80 grade .astupi un capat al catalizatorului torni solutie in el il lasi 45-50 minute il scurgi si repeti procedeul de 3-4 ori
A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani am uitat sa specifin ... exista vr'o problema daca am sonda lambda montata p el ?
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Spray de curatat frane si apa cu presiune.

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani solutia data de tine este mai simpla la prima vedere dar nu am idee cat de eficienta este . daca stii sau ai incercat aceasta modalitate poate'mi povestesti si mie intregul procedeu. . la mine mai am o chestie ca l'am cumparat cu tot cu sonda lambda atasata sa nu ma mai chinui sa o demontez si sa o montez pe cea veche dauneaza cu ceva daca'l spal cu tot cu sonda atasata... avand in vedere pretul scazut de achizitionare 180 + taxe de curierat.