4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > De ce mi se tot aprinde martor...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce mi se tot aprinde martorul de problema la motor?

Salutare, am un Daewoo Cielo din 2006, are aproape 60.000km, iar pana acum am avut foarte multe probleme "tehnice". Pe bord mi se aprinde martorul "defectiune la motor", de fiecare data cand masina a fost dusa la service, mi s-a spus ca se infunda catalizatorul....sau sonda lambda...sau ceva pe acolo de la gunoaiele din benzina (folosesc Rompetrol, uneori OMV). Nu am schimbat niciuna din astea doua (catalizator, sonda), doar au fost curatate...eu unul cred ca ma costa prea mult (in jur de 2000 lei) si mi s-a spus ca exista riscul sa se intample acelasi lucru si dupa. S-a mai intamplat cuiva asta? Ce este de facut? Multumesc.
A intrebat Bogdan.1903 (460 puncte) acum 10 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 10 ani salut la cielo de servici aceasi problema o am de mai bine de 1 an , cum sar peste 3000rpm imi apare martorul si nu se stinge decat daca o las peste noapte . am fost cu ea la service si mi-au spus ca am probleme cu sonda lambda ( cost aprx 2000lei) aleator clipeste sau sta aprins non stop ... cert e ca sonda necesita inlocuire ... mi-au pus la service o sonda de proba si am mers vreo 2 sapt si problema s-a remediat .. urmeaza sa comand si sa schimb insa urmeaza si schimbarea distributiei si mai multe operatiuni . sper ca iti e de folos

Comentarii:

A comentat Bogdan.1903 (460 puncte) acum 10 ani Mersi mult, imi e de folos, o sa vorbesc la service de o sonda de proba, poate ma rezolva sa vad daca e clar din cauza ei.
A comentat Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 10 ani poti opta ptr o sonda lambda universala care e pana in 100lei sau pe acolo oricum ... ;)