4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Ce trebuie sa mai schimb odata...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce trebuie sa mai schimb odata cu uleiul?

vreau sa schimb uleiul la golful meu 4.ce ulei sa iau si ce filtre mai trebuie sa schimb?cam cat  ar costa toate piesele?

multumesc
A intrebat stanmarius (820 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Pai la un schimb de ulei din cate stiu iti trebuie doar ulei si filtru de ulei.Ca marca de filtre iti recomand MAN.
+3 voturi
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani uleiul si filtrele (filtru de ulei filtru de motorina filtru de habitaclu filtru de aer ) te-ar costa in total vreo 320 de lei plus manopera in jur de 60 de lei... cam asa asta daca e diesel si daca e benzina un pic mai putin...
+1 vot
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Salut!
Ce motorizare?
Pe langa ulei(iti recomand Castrol Magnatec 5w40 full/semi syntetic sau Mobil 1 5w40 full syntetic, am inteles ca acestea merg foarte bine pe Golf), mai trebuie sa schimbi si filtrul de aer,filtrul de benzina/motorina,filtrul de habitaclu si filtrul de ulei. Preturile depind si de motorizare si de service-ul unde doresti sa le schimbi(la capitolul manopera). Aproximativ 350-400 lei per total.
O zi buna!
–1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani poti schimba filtru de aer de ulei si de conbustibil si astea dak te pricepi le poti skimba acasa.....
0 voturi
A raspuns MrS..MaXx (1,450 puncte) acum 11 ani SI daca tot schimbi verifica si uleiul la cutia de viteza.SI iti recomand si eu tot Man ca filtre..sunt cele mai bune...bosch au doar renumele la marca dar nu sunt stralucite. SI uleiul Castrol Magnatec 5w40 semi syntetic e bun

Comentarii:

A comentat stanmarius (820 puncte) acum 11 ani multumesc frumos.motorul e diesel apropo
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Telescoape amortizoare,suporti motor,baterie etc.
Schimbul de ulei depinde de kilometri,la fiecare schimb sau revizie e un tip de servisare diferita.
Spune motorul si numarul de kilometri parcursi,precum si codul motor.
De ex la un numar x de km se schimba ulei si filtre,la alt numai de km se schimba/verifica si placutele si discurile si cureaua de accesorii etc.
Daca vrei doar uleiul sa il schimbi,atunci se schimba uleiul si filtrul de ulei.

Comentarii:

A comentat looshian (2,120 puncte) acum 11 ani Ii mai spui inca vreo doua, trei chestii si isi schimba omul toata masina :))
0 voturi
A raspuns puiudiaconu (5,060 puncte) acum 11 ani salut.si eu am un vw golf 4 pe benzina. eu am 160.000 km si mecanicul meu mi-a recomandat sa bag ulei mobil 1 10w40 semisintetic si filtru MAN. filtrul si uleiul costa aprox 140 ron. depinde unde le schimbi sau de unde le iei. depinde si ce ulei a fost in masina ta, depinde si ce nr de km are masina. inainte am avut aral 5w40 dar nu a fost bun. sper ca te-am ajutat. spor la treaba!!