4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Cum scot oglinda retrovizoare ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum scot oglinda retrovizoare din acea bila Logan?

Problema este ca vreau sa schimb oglinda retrovizoare la Logan cu una de skoda fabia, la skoda am reusit sa scot oglinda din acel suport(Bila) in care se regleaza ea. La logan insa nu imi dau seama cum sa scot oglinda de pe acea bila!? Putin ajutor sa nu stric ceva!
A intrebat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Daca te referi la modul de scoatere a sticlei,atunci ea e prinsa in 4 clipsuri ditribuite in forma de x,pui o surubelnita dreapta si o scoti afara.
Atentie sa nu rupi sticla,crapa foarte repede.

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani sticla cu tot cu plastic! Mai exact de unde se misca ea in bila aia cand o reglam noi! fara acel brat de prindere. Doar de pe bila aceia!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Tot nu prea am inteles,tu vrei sa scoti sticla,bila aia(asa banuiesc ca ii zici mecanismului pe care aluneca oglinda) si comenzile?
Daca trebuie sa desfaci astea e,da intai jos sticla si pe dedesubt ai niste suruburi,4 in stea parca erau,desfaci si acea bila.
A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani deci ca sa o pot desprinde din acea bila trebuie mai intai sa dau sticla jos.! Imi poti explica mai exact cum sa desprind acea sticla fara sa o rup?
–2 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani http://www.tutorialelogan.ro/2010/06/tutorial-pentru-schimbat-braduletul-de.html de la minutul 1.48 arata el cum se scoate oglinda :) .

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani eu nu vreau sa scot oglinda cu tot cu suportul care se prinde de parbriz! doar oglinda din acea bila de unde se regleaza !