4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Ma lamureste cineva cum scot o...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ma lamureste cineva cum scot oglinda retrovizoare la logan?

Nu am reusit nici acum sa scot oglinda! Am postat acum o poza ca sa vedeti exact de unde vreau sa o scot!(Bila unde se regleaza oglinda!) Explicati mai in detaliu cum trebuie scoasa din acea bila!

Imagini atasate

A intrebat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 11 ani de acolo nu prea cred ca se scoate. nu e mai simplu sa o scoti de unde este prinsa de parbriz? tragi in sus de ea si iese.

Comentarii:

A comentat pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani daca umbla acolo unde zici tu s-ar putea sa-i crape parbrizul sau mai rau sa se sparga tot....s-a mai intamplat asa
A comentat codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani oglinda e prinsa pe niste sine, lasi oglinda maxim in jos si o impingi in sus sau o lovesti incet cu palma sa mearga paralel pe sinele ei, nu prea cred ca ai cum sa spargi parbrizul din atat ...
0 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani baieti, el intreaba cum scoate oglinda din gamalia aia de plastic, nu cum scoate oglinda de finitiv de pe parbriz cu tot cu prindere. Uita-te in jurul bilei si vezi ca, ar trebui sa fie o siguranta care o tine stransa acolo . De obicei e facuta din fier si are o crapatura. Daca reusesti sa  scoti siguranta aceea, atunci o sa scoti bradul acela din oglinda foarte usor, INSA la oglinda de la logan nu stiu daca este la fel ca la celelalte marci auto . Incearca asa, uita-te dupa siguranta, iar daca nu are si nu merge scoasa, inseamna ca nu merge deloc scoasa.
 P.S: daca si daca tot nu te dumiresti, da un mail la tutorialelogan.ro, iar omul care se pricepe cu si despre logan iti poate da sfaturi.
 P.S.S: sau daca ai facebook adauga-l pe streulea cristian si intreaba-l acolo .
  Salut.

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani La oglinda de la skoda am reusit cu acea "siguranta" de metal am dato jos si a iesit repede dar la asta nu vad nici o siguranta sa o dau jos!
0 voturi
A raspuns bmw-e46-136 (6,910 puncte) acum 11 ani sall!tine bine de oglinda si trage de suport cat poti de tare fara frica!
Suportul are in capat o bila care bagata fortat in oglinda,deci pt a il scoate e nevoie de forta!

bafta

Comentarii:

A comentat mirel_tuning (5,810 puncte) acum 11 ani stai linistit cu forta ta ...ca nu iese asa cum zici tu...
A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani ai incercat si tu asa si a mers?