4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > De ce am un fel de pasta in ul...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce am un fel de pasta in ulei?

salut colegi 4tuning.am o problema foarte grava.azi am verificat nivelul la motor(audi a4b5,1,820v)si am vazut pe joja ca o pasta albicioasa,uleiul trebuie schimbat dar pana acum nu am mai vazut asa ceva.de la ce sa fie si cum pot scapa de ea?,cum sa curat motorul?va rog sa ma ajutati.stima

A intrebat marcel_kys (1,740 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Semn rau.Asta inseamna apa in ulei ce de regula are ca si cauza garnitura de chiulasa strapunsa.

Comentarii:

A comentat marcel_kys (1,740 puncte) acum 11 ani daca este garnitura da chiuloasa nu trebuie sa am ulei an borcan de antigel?
0 voturi
A raspuns danandrei (410 puncte) acum 11 ani Daca ai si in borcanul cu apa(antigel) si se vede si acolo are dreptate  colegul de mai jos.Daca se vede pe joja unde se masoara uleiul iar e nasol.Dar cred ca ti sa intamplat ,exact cum am patit si eu.Daca este mai sus de joja iti spun 100% ca se face de la condens.Asa ceva am si eu la un BMW ,motorizare benzina.

Comentarii:

A comentat marcel_kys (1,740 puncte) acum 11 ani antigelul este curat,are pasta si in partea unde indica nivelul la ulei
0 voturi
A raspuns marcel_kys (1,740 puncte) acum 11 ani am mers acum cu ea si vad ca numai are pasta din aia,pe joja era apa in partea de sus si cred ca este din cauza condensului
+1 vot
A raspuns nt98adu (1,510 puncte) acum 11 ani Este doar condens intrucat circuli cu masina putini km pe zi. Si daca te uiti la busonul de umplere ulei, vei vedea ca si acolo este condens.

Comentarii:

A comentat marcel_kys (1,740 puncte) acum 11 ani ai dreptate.merg putin cu ea .max 5km pe zi.drumuri scurte
0 voturi
A raspuns bughiy (1,170 puncte) acum 11 ani stai linistit ca masina ta nu are nimic.este din cauza frigului si a distantelor scurte pe care le parcurgi.
0 voturi
A raspuns ovidiuiulianmiron (500 puncte) acum 11 ani dupa mine cand iai schimbat uleiu nu i-ai ma pus acelas ulei si din cauza asta adica ori ai dai sintetic ori natural si asta e cauza.