4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > De ce martorul de la ulei se a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

De ce martorul de la ulei se aprinde la punerea contactului dar dupa ce pornesc motorul se stinge?

Salutare domnilor.Amun Golf IV benzină 1,6 16 valve. De curând îmi apare în bord când pun contactul martoul de ulei se aprinde ca și cum am aș avea probleme cu uleiul dar nu sunt nici un fel de probleme.

Acestă problemă se mainifestă cam așa: pun contactul, după aproximativ 30 secunde 1 min. se aprinde martorul de ulei dar după ce pornesc motorul se stinge. Este nevoie să fac un diagnostic pe calculator sau este de la sesizorul sau sonda de ulei.
A intrebat carabus37 (250 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani pai eu nu pricep, poate sunt mai greu de cap, dar e normal sa se aprinda becul la ulei cand pui contactul, pt ca senzorul de presiune functioneaza dar motorul fiind oprit nu are ce sa citeasca senzorul, iar dupa ce pornesti motorul iar e normal sa se stinga, asta se intampla la toate masinile...totusi trebuie sa se aprinda becul la ulei imediat ce pui contactul, nu dupa 1 minut
+1 vot
A raspuns aurash1988 (240 puncte) acum 10 ani Tu dupa ce pui contactu astepti 30 de secunde 1 min pana pornesti motorul? De ce? Cat despre problema care o ai,eu din cate stiu daca ramane becul aprins este o problema,tu spui ca se stinge,nu cred ca este o problema grava,dar cel mai bine mergi cu ea si vezi ce are. Bafta!!!

Comentarii:

–1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Verifica uleiul
0 voturi
A raspuns mrgeo (5,100 puncte) acum 10 ani Daca martorul de la ulei RĂMÂNE aprins in timp ce motorul funcționează atunci ceva nu este in regulă. In rest nu ai nici o grija.