4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > fisura la parbriz pot circula ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Fisura la parbriz pot circula asa se va prelungi este cam de 20cm dar pe lateral la stergatoare?

va salutrecent mi-a sarit o pitricica in parbriz passat 2003 pot sa mai merg asa fisura este paralel cu stergatoarele cam de 20cm pe interior nu se simte nimic cum ca ar fii fisurat pot circula asa sau care ar fii cea mai buna varianta si ieftina pentru a nu se crapa mai mult decat este mutlumesc
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani CU TIMPU O SA SE FACA MAI MARE!
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani salut
cu siguranta fisura va inainta si politia asta cauta am avut prieten are ia luat talonul pt geam crapat.
cauta pe net in zona ta sau prin apropiere firme care repara fisuri se poate repara si stopa marirea ei,in Pitesti am auzit ca exisista sigur
numai bine

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani la 20 de tanti de crapatura nu are ce sa-i mai faca trebuie schimbat!
A comentat petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani o poate opri sa nu mai inainteze sau sa mai ia alte directi,apoi cu timpul isi schimba omul parbrizul si asta ar fi si recomandarea acum fiecare dupa buget
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani eu pana acum am schimbat doua parbrize crapate si la al treilea am avut o crapatura de la o pietricica diametrul fisurii vreo 10 mm. mi-a lagit gautica si la cald mi-a turnat un lichid inauntru de a optit fisura  iara la fisuri mai mari de 10 sau 12 mm. mi-au zis ca nu se mai poate opri crapatura!
0 voturi
A raspuns powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani nu prea se vede de stargatoare este fix lang ELE PARALEL SI ALTA  directie nu a luat doar pararel cu stargatorul ....

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani crapatura o sa se mareasca si nu stii in ce parte o sa o ia cel mai bine ar fisa mergi la un service care se ocupa cu reparatul si schimbatul parbrizelor vezi pe net unul cel mai apropiat de tine bafta!
0 voturi
A raspuns hexis86 (9,020 puncte) acum 10 ani stai linistit se va intinde pentru ca am patit la fel. si ghici ce se va intinde aleator intr-o zi de la frig,gropi,vibratii.
Trebuie sa il schimbi.Asta e.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani De preferat ar fii sal schimbi ,(vezi ca ai sa gasesti si la dezmembrari ,daca nu ai buget de unul nou , sau inainte sa cumperi de la dezmembrari vezi cat costa unul nou ) exista si o modalitate de a opri fisura dar nu garantez cat va tine ,(poate sa plece din alta parte )
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 10 ani La fisuri mari nu mai ai ce sa-i faci,decat inlocuirea acestuia.Si al meu este pocnit,dar din cauza unui copil bolnav mintal care din pacate e vecin cu mine :( .La al meu Passat din 2000 costa 500 lei cu senzori de ploaie.Fara costa aproximativ 400 iar cel care are si incalzire e aproape 600 lei.Mare diferenta de pret nu cred ca este la tine si din ceea ce am mai vb cu unii-altii,indicat este unul nou,cu unul la mana a 2-a sunt alte riscuri.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Varianta cea mai buna este sa-l schimbi,se va extinde fisura