4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Stergatoare parbriz bune gases...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Stergatoare parbriz bune gasesc ?

Salut baieti . A venit vremea sa inoiesc Golful 4 cu stergatoare noi, deoarece cele vechi is uzate (fac zgomot, mai bine se vede inainte sa sterg decat dupa si din cate observ se cam zgarie si parbrizul). A-si dori sa imi recomandati ceva firma/firme producatoare de stergatoare de parbriz si daca nu e prea mare deranjul si un link care sa ma duca la stergatoare de parbriz . Stima.

A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 10 ani Ia-ti bosch!sunt foarte bune si rezistente in timp
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Tot Bosch sustin si eu,pentru perioada de vara e bine sa iti cumperi cele de ploaie(sunt alea de plastic elastice),isi fac mult mai bine treaba.
Link nu iti pot pune ca vine automat sters.Poti sa un search pe site.

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 10 ani Ii prima oara cand cumpar asa ceva . Ma gandesc ca sistemul de prindere ii universal, nu difera de la masina la masina sau de la stergator la stergator, sau ?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Eu am folosit cele pe ploaie pe focus 1 si pe fiat 600.Cunosc destule persoane care au bosch,am montat foarte multe bosch fara probleme.
Sistemul de prindere e unul singur,in capatul tijei metalice de la stergatoare ai ca un carlig,acolo vine introus stergatorul si atat.
Pentru focus am cumparat de la un kaufland si am fost chiar multumit.
+2 voturi
A raspuns Akai (1,920 puncte) acum 10 ani Eu iti recomand stergatoarele Valeo, pe Bosch dai mai mult banii pe "firma" decat pe calitate, parerea mea.
0 voturi
A raspuns petri75 (26,570 puncte) acum 10 ani salut
atentie la sistemul de prindere
http://www.magazinonlinepieseauto.ro/piese-auto/stergatoare-parbriz-vw-golf-iv--1j1-1-9-tdi-c168-mot1535.html

bafta
0 voturi
A raspuns hexis86 (9,020 puncte) acum 10 ani

editat de hexis86 acum 10 ani

daca ai stergatoare Twin Aero (au asa am la ford) cumpara doar lamelele de cauciuc pentru ca iesi mai ieftin.
Gasesti la orice reprezentanta VW.Eu asa am facut si am dat 73 ron pe 2 de 65 cm.Un set nou de Bosch era 160 ron.
P.S. Lamelele sunt facute tot de bosch
0 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 10 ani Eu folosesc Bosch de 2 ani de zile si pana acum nu am avit nici o problema.Le recomand!
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 10 ani eu folosesc de 10 lei/buc siliconate si le schimb doar cand vine primavara ca dupa inghet nu mai fac treaba buna:d
asta e o varianta ieftina si buna. daca se strica imi permit sa dau alti 10 lei sa imi cumpar altele si nici nu-mi pare rau daca nu mai fac treaba dupa 3-4 luni
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani eu am bosch pe o Honda si dinalea de piata (kaufland) pe citroen. Cele bosch le am de vreo 3 ani si sunt si acum in stare perfecta( nu lasa urme, nu zgarie, nu fac zgomot). cele de pe citroen...de cosmar in orice anotimp si aplicatie (iarna, vara, zapada, ploaie, solutie de sters parbriz...).
Iti recomand BOSCH cu cea mai mare incredere. costa mai mult decat cele de piata insa in timp isi vor merita de 10 ori pretul.
Incearca pe www.epiesa.ro
+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Eu sincer recomand cele ieftine. 8,99 ron pe lama la orice Kaufland si in medie ma tine un an. Nu mi se pare mult ca la fiecare 12 luni sa cheltui 17,98 lei pentru stergatoare. Niciodata nu au calcat stramb, nu mi-au zgariat parbrizul si nici galagie nu au facut, chiar daca le-am pornit pe parbriz uscat.