4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > intretinere pe timp de iarna?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Intretinere pe timp de iarna?

Salut baieti am un astra f din 97 si am o mare problema ...nu am unde sa o tin pe timp de iarna la adapost adica garaj pt ca e deja ocupat cu masina tatalui...si asi vrea sa o pastrez cat se poate ca deja are mici puncte de rugina si in primavara nu vreau sa am surpriza sa fie coapta toata de rugina...ceva sfaturi? astept pareri multumesc!
A intrebat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–10 voturi
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani nu prea gandesti asa de felu tau? nu?! daca nu ai un garaj sau un acoperis sub care sa o tii de ce te mai ambalezi da o poti trage in saci de gunoi lipiti cu scoci sau pune o prelata auto pe ea procedeul asta fal in fiecare dimineata sa vezi daca iti mai arde sa o inbraci si so dezbraci...dao ma in colo de conserva...si la urma urei dak ii pui prelata mai rau ii faci mai tare rugineste...concluzia-laso afara fara grija ca oricum daca are de crapat sau de ruginit tot rugineste

si eu eram de parere ca trebuie avut grija ,protejata dar am ajuns la concluzia ca is nijte conserve dale dracu de table...
     :))))

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani "am ajuns la concluzia ca is nijte conserve dale dracu de table..."

Imi pare sincer rau ca ai ajuns la o astfel de concluzie...
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani salut majoritatea avem aceasta problema dar nu avem ce sa facem,fiecare ar vrea un garaj incalzit pt masina sa dar de und?eu cel puitn o tin in strada si iam dat cu vaselina din plin si cu ulei pe dedesubt si pe sub aripi pt ca pe acolo apare rugina intai
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Eu am gasit la Kaufland-ul din zona mea prelata auto cu 65 de lei si sincer sunt foarte multumit. Nu trece apa prin ea. Grija cea mare era ca nu va acoperi toata masina, care este un sedan executiv. Spre surprinderea mea o acopera fara probleme. Nu pune pungi de gunoi sau plastic, cum zice colegul, deoarece va face condens si punctele de rugina vor creste. Bafta!

Cel mai bun raspuns:

+6 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Am uitat sa-ti spun ceva. Niciodata sa nu iei in seama comentarii de genul "vai ce jaf de masina ai". Nu este important cum arata o masina, chiar daca nu merge bine, este a ta si o iubesti pentru ceea ce reprezinta pentru tine. Si eu am una "oldschool", si sincer nu ma intereseaza ce spune lumea, mie imi place si asta e singurul lucru important. Daca esti sofer si intelegi ca a conduce este un privilegiu si apreciezi valoarea banilor, inseamna ca ai capul pe umeri. Este de apreciat ca tii la masinuta ta.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Foarte bun comentariu!

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani daca stai in apropiere de hipermarketuri supermarketuri cu parcare ..e bine sa te pui cu pasnicii de acolo si lasi masina acolo pe timpul noptii !!!

....multi din TITAL Salajan Ozana sectorul 3 merg pe acest principiu si lasa masinile in IRIS MALL si in AUCHAN Titan !
0 voturi
A raspuns hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani stau la tara si cu toate astea nu am unde am o curte mica cu un singur garaj unde o tine tata...oricum multumesc pentru sfaturi! drumuri bune!