4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > LPG (gaz) pe WRX STI ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

LPG (gaz) pe WRX STI ?

Buna ziua baieti. Am vazut ca multi ince sa puna LPG pe masini. mai ales in grecia spania, america. si am vazut ca pun multi pe rx8 LPG. si deoarece sunt si eu cam stramtorat in ultimul timp. ma bate gandul sa pun LPG. ce parere aveti? merita sa pun? si eu pe STI-ul meu am 2.0 si 600 cp adica daca bag LPG. bantuiesc (banuiesc) ca nu mai merge la fel de repede nu? eu nu ma pricep la astea cu gaz. si deaia intreb. mi-au spus cativa sa-mi pun. dar nu stiu cum se comporta masina, cam cat tine acel gaz. (cam cati km) si daca se meria sa bag intr-un STI gaz.

A intrebat 2004_WRX_STI (910 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

26 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani in primul rand de unde esti? nu pari sa fi din romania asa ca din punct de vedere al performantelor se merita, in italia de exemplu gpl-ul are cifra octanica mai mare decat benzina deci teoretic rezulta putere mai mare, practic nu pot sa te asigur, in austria pe un mitsubishi lancer 2.0 aspirat n-am simtit diferenta intre benzina si gaz, la masini mult mai performante cum este a ta nu stiu exact ce o sa se intample......in al 2-lea rand o sa-ti consuma mai multi litri la suta de km fata de benzina, iar daca te hotarasti sa-ti pui sa nu te zgarcesti sa pui vreo instalatie la nimereala, studiaza bine ce-i trebuie masinii tale, bafta
0 voturi
A raspuns throttle (580 puncte) acum 11 ani De ce te complici ?
mai bine ii pui 2 cai frumosi si mergi gratis !!!!

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani pai si caii aia frumosi nu tre sa manance iarba ? =)))  Sa pasca sau mai stiu eu alte cele ? :)))
+4 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da se merita!nu mai asculta micile rautati de pe forum , iti spun din experienta ca se merita..iti dai seama, in schimb ca nu o sa scoti 600cp din masina cand merge pe gpl(banuiesc ca nu o folosesti doar la putere maxima)
-daca mergi doar 200km/luna tu decizi dc se merita sau nu.
-numai bine!
+21 voturi
A raspuns Nel Biggson (860 puncte) acum 11 ani

editat de Nel Biggson acum 11 ani

Daca pui GPL pe orice masina pe benzina obtii in bani o economie de aprox. 35-40%. Consumul pe GPL va fi cu 15% mai mare, puterea va fi ceva mai mica, la motoarele puternice se simte mai bine lipsa de putere. O sa pui rezervor toroidal(se monteaza in spatiul destinat rotii de rezerva) si nu cilindric ca iti ocupa jumatate de portbagaj. In rezervorul toroidal incap vreo 32 litri de GPL, deci o sa mergi vreo 250 km dupa care cauti din nou o statie de GPL, iar daca nu gasesti pui tot benzina. O instalatie pt. motorul tau costa 700-800 euro, bani pe care ii amortizezi in aprox. 20000 km. Masina va fi mai grea cu vreo 70 kg si vor scadea performantele si cand ii dai pe benzina. Cred ca merita sa pui GPL pe break-ul familiei, nu pe STI cu 600 CP. Mai bine cumperi un Diesel mic la mana a doua, pt. deplasari scurte, mai usureaza STI-ul si mai baga-i vreo 200 de CP pt. mai mult fun.

P.S. Esti f. amuzant.

Comentarii:

A comentat Ecsodus (1,700 puncte) acum 11 ani da! cel mai bun comentariu!:) ar fi cea mai mare prostie sa-ti pui pe gpl...asa mai bine iei un corsa diesel din 99 tot la pretul ala si iesi f bine sau un lupo diesel care e absoult genial la consum
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani ecsodus tu cu ce ai prefera sa mergi cu un corsa cu motor de tractoras sau cu un impreza wrx sti???
A comentat Ecsodus (1,700 puncte) acum 11 ani Cu ambele. La servici si in calatorii lungi cu corsa ,noaptea si la evenimente cu wrx.simplu. Daca as avea bani exact asa as face dar pt moment ma multumesc cu golfuletul meu care nu e nici economic si nici puternic...Care ar mai fi distractia la 600 de cai sa incerci sa mergi cat mai economic pana la servici?
A comentat rooyerz razvan (130 puncte) acum 11 ani normal ca ar prefera sa mearga cu STI ul dar asa sunt toti romanii, isi cumpara masini de 500 de cai si merg la consum dupaia ca nu au bani sa mearga cu ele, normal ca acum il bate gandu` la GPL
+2 voturi
A raspuns satanic6war6master6 (500 puncte) acum 11 ani Nu are ce putere sa se piarda la cei 600 de cai :))) Eu am pe logan gpl 1.6 8v de 88 cai si trage forte bine pe gaz,(imi scria la gaz cq mareste puterea,reduce uzurq,uleiul e lacrima,toba de esapament e curata,nu neagra. Am milano firma,merita,acum, vezi tu ce se potriveste pe masina ta. O zi faina! ;)
+10 voturi
A raspuns keemo (300 puncte) acum 11 ani Daca ai 600 de cai pe un STI mi se pare ciudat rau sa fi asa afon si sa pui aceasta inrebare cu GPLu

Comentarii:

A comentat 300zxtt (120 puncte) acum 11 ani corect. un nebun arunca cu piatra-n apa si 10 destepti se chinuie sa o scoata.
+10 voturi
A raspuns vI4d (1,060 puncte) acum 11 ani asta isi bate joc de voi :))))
+4 voturi
A raspuns zapp_ecko (810 puncte) acum 11 ani tu faci misto cu intrebarea asta?
ai preparat un sti de 600 de cai si acum esti stramtorat cu banii si vrei gaz?
pune-ti o harta normala si mergi cu 200 de cai.
Eu cred ca nu ai ce face si postezi aiurea sau visezi sa ai 600 de cai si nu stii cum sa te dai rotund.
–1 vot
A raspuns sloop (860 puncte) acum 11 ani pune ca o sa iti consume 5% :)) .... si mai scoti si 800 de cai ca in poza ce sa mai.

Imagini atasate

+5 voturi
A raspuns 2004_WRX_STI (910 puncte) acum 11 ani ma baieti. in primul rand nu am pus intrebarea ca sa fac misto. pt ca eu am si alte lucruri de facut ca nu am 20 de ani sa stau numa pe calculator. eu mai si lucrez.. in al doilea rand, dupa cum am mai spus si in intrebarea mea...m-a pus pe ganduri faptul ca sunt un numar destul de marisor de soferi de mazda rx8 care pun LPG. si ma gandeam ca o data ce pun LPG la un mototr wankel. si nu se plang si asa mai departe ma gandeam ca ... na, poate o fi ceva daca pun si eu. plus ca mi-au spus si cateva cunostinte acelasi lucru. si asta m-a pus pe ganduri. dar din comentariile catorva mai la inceput. mi-am dat seama ca as face o prostie. nu se merita. daca aveam un suv sau  altceva mai de familie mai ziceam dar asa nu. si repet, intrebarea nu a fost de plictiseala.
–1 vot
A raspuns tuner-man (230 puncte) acum 11 ani Ba frate lpg gpl si cum vrei sai spui e exact cacat , ma refer inseamna economie deci fix piela p... mai ales ca , conform spuselor tale ai 600 de cai pai iai in plm un 1.6 normal cu lpg sau gpl si sa vezi ca mergi de te doare la baca, oricum inainte sa mai fii bagat in seama mai degraba ai demonstra cei 600 de cv , cp ca altfel ce sa iti spun iti trimit eu o dacie economica nici bucse nu mai ai unde sai pui :-)
+3 voturi
A raspuns Supra_Guy (840 puncte) acum 11 ani Sincer cred ca ai fi prima persoana din lume care pune o masina ultramodificata pe GPL, pentru ca il arde pretul carburantului... Daca nu ai bani sa il intretii\folosesti, simplu, vinde-l ! Sunt sigur ca sunt persoane care si-ar dori asa ceva. O prezentare a masinii ar fi draguta deasemenea, 600hp este o putere destul de mare pentru un STI, si nu cred ca sunt prea multe in Romania in aceasta zona a puterii.

Bafta !

Comentarii:

A comentat 2004_WRX_STI (910 puncte) acum 11 ani buna ziua.. dupa cum am mai spus, idea cu LPG pe o masina ca a mea mi-a venit atunci cand am aflat ca sunt cateva rx8, cateva nu unu, cu LPG. si m-a uimit oarecum. un rx8 cu lpg gpl cam tot aia e. si am auzit ca e mai economic. si sa nu uitam ca rx7/ex8 au consum destul de mare totusi. si cand am zis ca sunt oarecum stramotrat ma refeream ca nu mai fac ce faceam inainte adica nu imi mai permit sa ma duc sa fac niste liniute seara sau la drag (ca tot sunt aproape de drag) insa sa merg ca orice om normal si sa mai apas pedala imi permit. si sincer ma gandeam sa o vand sa cumpar TZR ca cica ar fi mai economic. (intretinere si etc) dar oricat m-am gandit si am citit... este o prostie cea ce am spus. cam tarziu mi-am dat seama. si nici nu vreau sa vand masina asta. o am din 2004 de noua si de atunci pana azi inca nu m-am saturat de ea. si daca o sa ma afecteze mai mult criza... cel mult o sa mai scot 100 cp din ea. adica sa raman cu 500. ceva este si asta pt consum.

va multumesc tuturor pt pareri/idei si sfaturi.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani sincer vreau sa te contrazic, am vazut la pompa de gpl-alimentand-porche 911
in RO nu se prea agreeaza ideea de GPL, dar in afara multe super-caruri merg pe gpl
numai bine!
A comentat 2004_WRX_STI (910 puncte) acum 11 ani aaa acuma am recitit inca o data raspunsul tau. e valabil ce am zis mai sus.. si vreau sa mai adaug ca eu nu sunt in romania ci in grecia. la inceput am avut 500cp dupa aia l-am dus la 585 si acu cateva luni l-am dus la 600. si poate ca in romania nu sunt prea multe sti de 500cp. insa in grecia mai ales la anunturi daca intri o sa vezi ca sunt din 50 macar 15-20 de 400cp. (am cautat o data un subaru pt o cunostiinta si am ramas uimit ca sunt de fapt mai multe subaru ca al meu care sunt intre 300 cu 500 cp. acuma altceva romania si altceva grecia nu se compara. si ca tot se spune ca e criza si grecia o duce mai rau decat romania. hai aici sa vezi masini tunate turbo. etc. si tot in grecia este opel astra cabrio g cel mai tunat cred daca nu dintre cele mai tunate.
A comentat Alex.RO (280 puncte) acum 11 ani Nu stiam ca economia unei tari se masoara in masini tunate...
A comentat 2004_WRX_STI (910 puncte) acum 11 ani alex ro.
mda. cam ai dreptate, insa totusi. cand am aparut pe site cu subaru meu de 585cp toti m-au injurat. daca erau in romania mai multe de 500cp atunci bantuiesc ca nu ma mai injurau toti nu? plus de asta in romania majoritatea masinilor tunate merg pana in 400cp(din cate am observat), sunt mai putine cele cu mai multi cp tunate nu stock gen lambo. si la tema tuning.. pot spune ca grecia turcia bulgaria si cipru sunt peste romania la tuning. in romania vezi mai mult bmw-uri dinalea "supreme" si in general masini nemtesti tunate (vw audi bmw opel)
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Ai 600CP iti permiti o masina deasta si esti stramtorat ? :(
Oricum nu po-ti pune orice instalatie de gaz pe ea, la motorizarea aceea. Pretul o sa te ajunga destul de mult. Iar banii acestia cat ai sa dai pe instalatie ii amortizezi in ??? cat timp ???
Fa-ti un calcul cati km mergi, consumul, banii.
Consumul o sa sara cu vreo 5L la 100 de km. Pe putin.
In schimb la puterea aceea nu ai sa simti diferenta, deoarece acum si instalatiile pe gaz sunt deja intr-o tehnologie mai avansata si nu iti prea scade consumul

Un prieten de al meu are passat 1.8T, la fel ca a meu, dar a lui este pe gaz. Si la liniuta nu este mare diferenta, 1M-2 max la 150M.

Salut
:)
+5 voturi
A raspuns platini (240 puncte) acum 11 ani Salut,

Nu cred ca forumul este cel mai bun consilier, in general, nu numai in probleme de masini. Chestiunea cu instalatia LPG (chiar si pe o masina de 600HP)  este una de optiune personala, pe care trebuie sa ti-o modelezi singur in functie de utilizarea pe care vrei sa o dai masinii.
Daca vrei sa maximizezi plimbarea cu masina si nici nu esti sofer miserupist, diferenta dintre 600HP si 500HP probabil ca nu o vei simtii prea tare, in schimb te vei plimba mai mult si te vei simti tu mai bine. Daca vrei doar sa impresionezi audienta, sau sa te bagi in fata la semafor pentru ca meriti si esti mereu grabit, desi nu te duci nicaieri, probabil ca va trebui sa-ti montezi o instalatie pe kerosen, sa-ti pui 100000 de cruciulite pe parbriz.

/io
+2 voturi
A raspuns CtinBogdan (1,000 puncte) acum 11 ani Salut,
La un STI de 600 cp cum cacat sa-i pui GPL?Ai bani sa intretii  asa masina si nu iti permiti cativa lei pe zi?parerea mea .. Vinde-o tata , ia-ti un logan 1.5DCI 90cp , consum mic , intretinere usoara,revizii ieftine ,itp ieftin,asigurare ieftina .. ce-ti mai tre?cu 800-900 euro cat dai pe o instalatie GPL ptr. jucaria ta mai bine iti cumperi un Punto din 99 care are consum perfect ptr oras .. udneva la 6.5-7.5.
Daca vrei sa faci impresie iti iei frumos STI-u` si iesi cu el pe sosea .. parerea mea acum e treaba ta ce faci!
DRUMURI BUNE COLEGU`!

Comentarii:

A comentat darktemplar (940 puncte) acum 11 ani o instalatie GPL pentru un motor de 600 Cp nu costa nicidecum 7-800 euro ci cateva mii de euro....GPL-ul pe motor turbo iti va permite insa o smecherie...presiune mai mare in turbo; de ce? rezistenta la detonatie a GPL-ului e superioara benzinei
+1 vot
A raspuns Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 11 ani Va bateti capul degeaba cu nebuni care s-au plictisit se nfs si pun intrebari degeaba pe aici fara rost. Parerea mea ca nici carnet nu are. Pune frate ce crezi ca e masina ta si esti priceput daca ai facut-o la 600 de cai, daca nu ai facut-o tu atunci intreabai pe aia care ti-au facut-o daca este bine sa pui instalagie de lpg.
0 voturi
A raspuns Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 11 ani Va bateti capul degeaba cu nebuni care s-au plictisit se nfs si pun intrebari degeaba pe aici fara rost. Parerea mea ca nici carnet nu are. Pune frate ce crezi ca e masina ta si esti priceput daca ai facut-o la 600 de cai, daca nu ai facut-o tu atunci intreabai pe aia care ti-au facut-o daca este bine sa pui instalatie de lpg.
+8 voturi
A raspuns Brook (340 puncte) acum 11 ani Ma uit si ma crucesc de nu mai pot . JUR!

Media de varsta a celor care te sfatuiesc sa NU PUI gpl cred ca este cu mult sub iq-ul lor , ce sa mai  . . .

Nu te lua dupa mine , dupa altul sau alt mester in ale motoarelor , pe care daca il intrebi cum functioneaza motorul diesel , sau un aspirat simplu o s-o dea in balbaiala , dar sar repede la beregata ca "Nu pune gpl.nu fi prost." etc.

In orice tara ai sta , ai putea sa stai de vorba cu cei care au masini cu  "jdemii" de cai putere , si sa-i intrebi daca e rentabil pentru buzunar / motor / viata motorului , etc. Sunt atatea reviste de specialitate  , care vorbesc despre GPL ca fiind un lucru bun pentru motor , incat pot sa le inchid gura "cocalarilor" cu 1.5 DCI (i-ul cu ROSH ca asa se poarta) ,care nu stiu ce inseamna un motor alimentat cu benzina sau gpl .

Exista articol pe promotor.ro despre un 911 din Germania (deh , suntem prea inapoiati sa mai credem ce se petrece in tara noastra) , si poti sa mai scotocesti netul de masini care au fost convertite pe LPG.
Acum sa-ti mai dau cateva exemple de masini mai de Doamne Ajuta care si-au montat gpl :
-BMW 645CI E63, 4,4L V8 - AN 2004 245 KW (incep cu bemveu ca tot prostu stie ca daca pune pe bemveu , inseamna ca-i bun :)))
-AUDI S6, 4,2L 250 KW
-HUMMER H3, 3,7L 181 KW
-MAZDA CX7 MZR DISI TURBO, 2,3L 191 KW
-MERCEDES CLS 500 (W219), 5,0L 225 KW
-NISSAN MURANO (Z50), 3,5L 172 KW
-PORSCHE CAYENNE, 3,2L 184 KW
-SAAB 9-5 AERO, 2,3T 169 KW
-SUBARU OUTBACK H6, 3,0L 184 KW
-VOLKSWAGEN PHAETON (3D2), 3,2L V6 177 KW
-VOLVO S40 1, 2,0T 147 KW
 iar lista poata continua la nesfarsit.

Am incercat sa caut , si sa selectez masinile cu putere cat mai mare (in speta nu am gasit de 600 CP) dar la oricare dintre masinile carora le-au fost montata instalatie GPL , cu un stage 2 (un soft si cateva piese) merg la fel . . .

Inca un motiv , ca cei care habar nu au pe ce lume traiesc , sa se abtina.

Orice ai face , in caz de iti pui LPG (GPL) , sa nu te zgarcesti la bani , pune o instalatie cat mai buna (Stag 300 , BRC , sau de ce nu PRINS VSI).

Personal , nu imi mai bat capul cu "soferi" de week-end . Orice decizie ai lua (s-o treci sau nu pe GPL) gandeste de mai multe ori , pune in balanta totul , tragi linie si iei hotararea.

Drumuri bune , si nu uitati , VIATA ARE PRIORITATE!

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani in sfarsit cineva care chiar stie ce zice, mi-a placut de tine...CEL MAI BUN raspuns de departe!!!

mi-a placut faza cu dci cu I-ul ROSH =)), mai nou am observat ca se poarta i-ul vopsit cu pensula :)), de daca nu l-au vopsit aia in fabrica il vopsesc romanii, iar la cea cu bmw-u NO COMMENT, bv bv
A comentat Nel Biggson (860 puncte) acum 11 ani Toate masinile din lista ta au motoare peste 3000 cmc si greutate de 1800 kg+. Singurele mai mici adica Volvo si Saab le vad ca pe masini normale sau de familie. La toate astea din lista li se potriveste GPL-ul, si cred ca e o idee buna sa mearga pe gaz, polueaza mai putin, arderea mai buna, cheltuieli mai mici, totul OK. Dar la Subaru STI WRX nu pui GPL. Masina asta e o legenda, e pentru pasionati. Tipul asta a dublat puterea masinii, a luat-o s-o alerge, sa se simta bine cu ea, nu poate acum sa-i puna GPL, isi bate joc de masina. Daca era un Legacy break era altceva.
A comentat Mihairot (540 puncte) acum 11 ani Foarte bun raspunsul tau!Cautam in raspunsuri unul bun si uitel , cam asta era de zis .Ma bucur sa gasesc pe cineva care impartaseste aceleasi ideei ca ale mele.
A comentat 2004_WRX_STI (910 puncte) acum 11 ani Brook.
in sfarsit cineva care stie ce vorbeste. sunt de acord cu tine. si dupa cum ai mai spus... "sa te gandesti de mai multe ori, pune in balanta totu;" chiar asa am facut si inca fac. si pana la urma poate ca sunt eu stramtorat sa spun asa acuma... insa mai bine o las asa cum este. sunt de acord si cu ce spune  Nel Biggson, masina este oarecum o legenda, deci ca si cum as lua un rx8 as scoate motorul wankel si i-as pune un motor normal. ceva de genul. LPG nu este prost pt ca altfel nu puneau atatia pe masinile lor, si nu il mai laudau atatia, hai sa fim seriosi. dar mai bine o las mai moale un timp pana o sa ma mai pun pe picioare.
(pt comentatori) ce credeti ca daca ai ferrari sau lambo nu te poate atinge criza? pe oricine atinge criza asta, nu conteaza ce masina ai. dar conceptia romanului este ca daca ai o masina scumpa sau tare automat trebuie sa ai si bani. nu este asa insa.

si ce ai spus tu Brook in legatura cu instalatia lpg-gpl... ar trebui sa o bage bine in cap toti cei care vor sa puna. romanul cauta ce este mai ieftin si dupa aia spune ca nu este bun. eu niciodata nu caut ce este ieftin si din contra... caut ce este mai bun pt masina mea si normal ca asta inseamna si scump. vorba aia. sunt prea sarac ca sa cumpar lucruri ieftine.
A comentat Brook (340 puncte) acum 11 ani Multumesc mult pentru "acord".

Mai adaug o remarca spusa de un proprietar de o masina noua (2010) , care si-a trecut masina pe GPL imediat dupa ce a luat-o : "Din economia pe care o fac cu gpl , am bani sa-mi pun si motor diesel , si motor turbo-benzina , si motor nou. Diesel nu-mi pun , ca la cat de bune is injectoarele noi mai degraba bag tevi cu gauri , turbo-benzina e deja prea mult pentru mine , iar motorul nou il voi pune cand acesta va pica." .
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Din pacate GPL nu se impaca bine cu turbinele. Sa pui GPL pe motor modificat e deja .... :):):)
–1 vot
A raspuns wador29 (130 puncte) acum 11 ani Hai, ca e faina intrebarea! Tipica, snobilor de Romanica! Am/n-am bani, sa imi iau o super-masina, sa moara cartierul !!! Aoleu, dar consuma mult ?! Sa-i pun GPL! Vorba unui coleg, mai sus, nu mai bine ii pui doi cai?! E ecologic, si chiar arata bine! Am mai vazut o minune d-asta! Pe vremuri, cand s-a dotat Dacia cu motoare pe injectie, aveau un colant pe luneta: "Dacia cu motor cu injectie". Acum ceva timp, am vazut un SUV, Mercedes, cu un colant: "ML cu GPL" !!! Tare, sau ce?! Fratilor, sa-ti iei masini de 40-80.000 de euro si sa cauti sa potrivesti rulmenti de Dacia berlina - pricelles, dar se intampla in Romania! Urmeaza adaptarea unor roti din tabla, pe 14', ca sunt gumele mai ieftine...
Cum majoritatea le-au luat ca aspirator de femei, eu, daca as fi una, imediat m-as urca cu unul d-asta! Sigur, daca n-are bani de o cina la "Lido", macar de-o saorma cu de toate, fara ceapa, rosii, salata si carne si-un cico rasuflat, are el !!! O, tempora...
–2 voturi
A raspuns Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 11 ani Pentru nenea BROOK care vb de IQ dar el este primul care lasa de dorit... Prietene, in primul rand masinile care le-ai mentionat tu sunt masini care le folosesti zi de zi, in schimb masina cu care se lauda nenea asta nu este nici pe de-o parte masina de zi cu zi, tu iti dai seama ce inseamna sa duci un motor de 2.0 la 600 cp, ce cheltuieli si cata munca si fiabilitate foarte scazuta datorita faptului ca motorul ala este foarte "tras"!? Ca sa duci un motor de 2.0 la 600cp iti trebuie cel putin 10.000 euro, deci daca o luam logic, masina costa undeva la 15-20.000 de euro in stare ok, plus cel putin 10.000 de euro pentru tuning ajungi undeva la 25-30.000 de euro, o masina la 600 cp nu vei putea sa o scoti pana la colt sa cumperi un sac de cartofi, deci de aici se deduce ca este o masina de weekend sau in orice caz masina de placere. Atunci ce plm stai sa te complici cu instalatie gpl pe asa ceva, ca sa faci 1000km pe an, unde este castigul? Asa ca mai veziti de IQ-ul tau si dupa aia da-te "don juan" pe aici. Bafta...

PS: Ne batem capul degeaba ca asta nici macar nu a condus vreodata un sti stock.
+3 voturi
A raspuns VaKe (320 puncte) acum 11 ani Domnu STI, daca intr-adevar dispuneti de bijuteria aceea de masina, si treceti printr-o perioada mai grea, rog sa o bagati in garaj si sa o pastrati pentru vremuri mai bune!
  Nu puneti GPL pe ea pentru ca o sa va para rau!!! Daca nu va reveniti cu banii, vindeti-o!
  E ca si cum ti-ai construii o vila, perfecta, cu piscina, terasa, 2 garaje, si la 1 luna dupa ce ai inaugurat-o, farami tot sa-ti faci o casuta cu 2 camere. Cam asa si dumneavoastra. Ati luat un Subaru WRX STI, una din masinile mele preferate, ati tunat-o (BRAVO, sincere felicitari), iar acum da-ti cu picioru la masina, la banii investiti si la munca depusa.
   Acelei masinii ii curge benzina prin vene, nu ii puneti dumneavoastra GPL
   Restectati masina din radacinile ei!!!
   Drive safe!!!
0 voturi
A raspuns 2004_WRX_STI (910 puncte) acum 11 ani baieti multumesc mult pt raspunsuri. si dupa cum am mai spus. nu o sa pun LPG. doar pt faptul ca este subaru, o masina sport, nu o masina de familie.

iar sevastian vr6. la mine te referi ca nu am condus niciodata un sti? eu la 35 de ani crezi ca am chef de glume pe site-uri?
0 voturi
A raspuns RoadRunner (150 puncte) acum 11 ani Serios : Nu se poate pune GPL pe un motor Turbo de puterea aia ! Cine iti spune ca se poate, ori nu se pricepe, ori isi bate joc de masina ta cu buna stiinta.

Neserios : Vinde-o si ia-ti un trening nou !
–2 voturi
A raspuns victorash00 (390 puncte) acum 11 ani CE ISI BATE PULA DE VOI ASTA !!! =)) doamne e plin de prosti pe 4tuning


BINE BA !!!! AM RAS BINE CU NEL BIGSON ! de unde e asta ? din localitatea DRAG ? :)) =)))))))))))
–1 vot
A raspuns edufast (220 puncte) acum 11 ani Salut imi primul rand te felecit pentru cei 600 Hp (nu stiu daca ii ai in realitate sau in underground 2) in al doilea rand nu mai pune intrebari deastea k sa te lauzi cu cei 600 hp (k doar asta vrei sa faci sa fim sinceri).
Dak spuneai k ai un bugatti veyron super sport si vrei sai pui gaz te ajutam cu cea mai mare placere (veneam la tine si te bateam nu te gandi la altceva).
In ultimul rand cui ii pasa de caii tai ...................B.U.G. Mafia - Si Cui ii pasa