4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SUBARU > DIferenta dintre WRX si WRX St...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

DIferenta dintre WRX si WRX Sti?

Salut! de ceva vreme sunt interesat de subaru impreza pentru ca vreau sa imi cumpar una si m-am tot uitat pe aici pe dincolo si am tot vazut Subaru impreza WRX sau WRX STI si am citit multe discutii pe forumuri despre aceste masini. dar nu stiu care este diferenta dintre un Subaru Impreza WRX si un Subaru Impreza WRX STI. sa ma lamureasca cineva.

Mersi! SALUT!
A intrebat focusalex (2,370 puncte) acum 11 ani in categoria SUBARU
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 11 ani Nu te supara dar daca intr adevar ai fi citit:"multe discutii pe forumuri despre aceste masini" atunci cu siguranta aflai ca marea diferenta e puterea.

1 Raspuns

+6 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani In primul rand este o diferenta de putere clara in favoarea STi-ului. Motorul acestei masini va suporta modificari mai radicale decat WRX-ul normal. In al doilea rand vorbim de transmisie. STi-ul are o cutie cu 6 rapoarte (fata de 5 la wrx-ul normal) si are diferentiale autoblocante fata-spate (lucru neintalnit la WRX-ul standard). In rest suspensia este superioara la STi si in plus ai si scaune de curse daca nu ma insel.