4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > masina zgariata...ce sa ii fac...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Masina zgariata...ce sa ii fac??

salut!am si eu o problema...intr-o seara un bulangiu mi-a zgariat masina intentionat cu surubelnita sau ce o fi avut el...zgarietura e destul de adanca...ce sa ii fac??sa cumpar eu polish??sau sa ma duc la unu autorizat si bun???sau voi aveti alte pareri??aa app am si vopsea...multumesc mult!
A intrebat petricarobert (2,250 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani Si ce sa faci cu polishu prietene ? Chiar tu spui ca e adanca zgarietura . Eventual pune si tu o poza .
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani din postul tau imi dau seama ca stii cine...sau poate nu si este o bulangitza......
revenind la normal, in primul rand mergi la politie si fa o reclamatie, cine stie de unde sare iepurele si il gaseste pe autor. apoi daca nu te deranjeaza o lasi asa sau trebuie vopsita.la polish nu iese zgarietura adanca. daca tot ai vopsea mergi la un service si vopseste ca e cel mai bine.
bafta!
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca nu a trecut de grund se foloseste pasta pentru indepartat zgarieturi (pana in 15 lei) si apoi un strat de ceara. Daca e la metal, purcezi prin a o duce la un vopsitor, pretul fiind evident mai mare.
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Daca nu a trecut de lac, nu de grund.
Lacul e singurul care poate fi polisat(lustruit)
Daca a trecut de lac ramane doar sa o vopsesti.
0 voturi
A raspuns szorynel (1,770 puncte) acum 11 ani Ia de la magazinul de piese auto o carioca pt zgarieturi ,aia iti baga un fel de lac in zgarietura si dizolva vopseaua din inprejurul ei capatand aceasi culoareca a masini

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Cu carioca aia n-ai sa rezolvi mare lucru,incearca cu cera de culoarea masinii,incarca mult acolo apoi ceriueste o sa ai un rezultat mult mai bun.