4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Zgariata cu cheia?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Zgariata cu cheia?

Fratilor, innebunesc....turbez....stateam acum 10 minute pe balcon si fumam o tigara, deci pe la 23.45....cand vad cum un vecin trece pe langa masina mea si mi-o ia din spate pana in fata cu cheia...imi venea sa sar de la etaj ....pe el. L-am prins pe scari si am avut o discutie aprinsa cu el.......Acum va cer un sfat, zgaraietura este destul de profunda, ca a apasat b.....oul, banuiesc ca trebuie vopsita .....dar cum se va proceda imi vopseste doar pe traseul zgaraieturii sau toata partea stanga? Se va vedea diferenta de culoare....iertati-ma dar chiar simt ca o iau razna......Va rog mult dati-mi un sfat, maine vrea sa ma duc la service cu ea.....cand revin va spun ce au zis baietti de acolo. Pana atunci astept un sfat de la voi!.........halal vecini.....

Va multumesc anticipat si....feriti-va de vecini! Numai bine va urez!

Imagini atasate

A intrebat Gabriel AT (510 puncte) acum 9 ani in categoria Intretinere auto

editat de Gabriel AT acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani daca tot l.ai prins pe dobitoc dc nu "io pui in brate" si sa ti.o faca el ?nu cred ca o sa ai cum sa vopsesti decat zgarietura ci toata piesa .poate un polish , dar daca a apasat n.are cum
+2 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani deci in concluzie se va vopsii fiecare piesa in parte .nu stim ce masina ai si cat de veche este .deoarece poate culoarea masinii tale este mai decolorata de la soare ...si daca iei nuanta de vopsea va fi ca si cum era vopseaua odata ..daca e mai noua masina nu va fii mare diferenta ..aproape deloc .acuma depinde unde o faci

Comentarii:

A comentat Gabriel AT (510 puncte) acum 9 ani Multumesc mult pentru raspuns! Este un VW Jetta 2.0 TDI din 2009. Pai asa am stabilit cu prostu , maine ma duc la service si il sun sa vina cu banii. Multumesc inca o data!
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Se face vopsire integrala element , nu se poate face retus local la un nivel calitativ acceptabil .
Trebuiau rupte oasele boului . :)

Comentarii:

A comentat Gabriel AT (510 puncte) acum 9 ani Ai dreptate...turbojack...ai perfecta dreptate, dar  m-am abtinut, imi era frica ca dau de un alt necaz mai mare daca ii scapam un pumn.....insa sincer cred ca am fumat 5 tigari in trei minute....iar acum nu am somn...este ora 01.15......vroiam sa sun la 112 ca este distrugere de proprietate, dar dura prea mult procesul penal si trebuia sa mi-o repar singur.....maine iti spun ce am facut. Ma duc dimineata la service!
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Vopsirea se face integrala . Pacat ca mai sunt si oameni fara minte

Comentarii:

A comentat Gabriel AT (510 puncte) acum 9 ani Gata prieteni! Am alergat toata dimineata cu nea caisa asta in masina, pana la urma am reusit sa o programez la o revopsire a elementelor la Passat Otopeni. Toata lucrarea costa 1600 lei, suma pe care o va achita vecinul....luni o duc la reparat. Au spus cei de acolo ca nu se va vedea difernta, ca o fac in nuanta care este ea acum.....sincer la vopsitorie nu ma prea pricep, dar cu mana pe inima va spun imi doresc sa iasa bine! Va multumesc la toti pentru sprijin!
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 9 ani si dupa ce plateste poti sa il si bati ca sa stea cuminte alta data.

Comentarii:

A comentat Gabriel AT (510 puncte) acum 9 ani ..ai fost super tare frate, dar deja m-am cam calmat si daca va zic ce varsta are omul ramaneti paf!.......61 de ani...ce sa mai dau in asta.....va multumesc tuturor (tutulor....cum spunea cineva mai demult prin 89)...va multumesc pentru tot! O sa pun poze dupa ce o vopsesc! Numai bine va urez!
A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 9 ani de curiozitate, de ce a facut acest gest? cu ce il deranja masina? de ce?
0 voturi
A raspuns Gabriel AT (510 puncte) acum 9 ani L-am intrebat....vis-a-vis de blocul meu este  o cladire a Min.Transporturilor unde cazeaza astia delegatii cand vin in Bucuresti....dar locurile de parcare nu sunt platite, nu sunt rezervate este ceva de genul care apuca parcheaza.....si mi-a zis ca a crezut ca este masina de la cladirea de peste drum.....dar culmea este ca cu vreo 3-4 ore inainte am stat de vb cu el chiar langa masina mea....insa vezi ce face bautura, ca spuneam iieri era ,,afumat,, bine cand s-a intamplat! Cam asta este! Oricum m-a sunat azi ca are banii ptr reparatie si vine sa mi-i dea.....sincer a doua zi, pe trezie, era un om super....dar asta este bautura......Numai bine iti urez...si mai vorbim!