4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > mici reparatii?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mici reparatii?

Salut tuturor. am si eu o astra f din 97 si de curand am observat mici puncte de rugina "sub vopsea" la buza aripei langa semnalizare cateva pe usi si alte cateva pe haion...intrebarea mea este ce se poate face in cazul asta? m-am gandit sa le curat bine bine cu smirghel fin apoi putin chit daca e nevoie si acum apare problema...trebuie vopsit tot? de ex pe usa daca am 2 puncte si vreau sa le fac trebuie sa vopsesc toata usa ca sa nu se vada? astept pareri stima!
A intrebat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Era bine daca puneai si o poza.
Cu smilgher fin si kit nu faci nimic,doar acoperi.
Ar trebui sa scapi de toata zona ruginita,nu doar unde e pata sau punctul ci pe o suprafata mai mare.Poti face cu smilgher gros sau cu panza rotativa pe flex,ideal sa ramana o suprafata poroasa pentru a adera chitul.Ideal este direct pe fier sa aplici un strat de grund antirugina si apoi spritz-kit daca este necesar.
Daca ai unele locuri unde tabla e gaurita,e alta problema si e mai bine sa o faci la un atelier,trebuie captusita pe dedesubt.
Pentru vopsit normal e sa fie vopsita suprafata intreaga,daca incerci sa vopsesti cate o bucata e aproape imposibil sa nu iti ramane urme sau diferente de nuanta.

Comentarii:

A comentat hondansr50 (2,160 puncte) acum 11 ani o sa pun si o poza dar maine ideea e ca petele nu sunt mari sunt pucte mai mici decat unghia de la degetul mic puncte care au "impuscat " asa prin vopsea si sta "umflata" vopseaua
0 voturi
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani Cel mai bine faci un spray care contine tot si lac si intaritor,nu are rost sa te complici cu pistolul pt cateva puncte.Izolezi partea lucrata bine si dai cu spray.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani iti dai seama ca o sa se vada diferente la vopsea , poate si denivelari , daca nu te deranjeaza fa asa , dai cu smirghel pana indepartezi tot apoi daca va iesi drept aplici vopseaua , nu cred ca o sa ai nevoie de chit !!! daca nu la vopsitorie nu o sa coste mult ca nu vopsesti toata masina!!!