Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Polish Faruri

Se merita sa fac un polish la faruri? nu se strica in timp ? (skoda fabia I )
A intrebat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu se strica.Dupa ce faci polishul poti pune o folie protectoare.
0 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Poti face dar va reveni oricum,si alex.sparco uneori daca pui folie se poate face si aia urata mai urat decat plasticu ala deci mai bine decat polish sau poti sa il faci chiar tu fara sa te mai duci la service dar daca ai posibilitatea sa te duci dute...ca asa numai stai si freci o ora.
+4 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Poliseazale si dupaia dale un strat de lac incolor. Astfel la urmatorul polish nu vei mai polisa plasticul ci lacul si nu va fi bataie mare de cap ca la folie sa o dai jos sa pui alta etc.

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani ai idee cat ma costa un polish cu tot cu lacuire?
A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Depinde unde te duci sa o faci. Eu stiu un service pe la CET VEST (sunt mai multe vopsitorii in incinta) unde miam facut stopurile cu lac fumuriu lucios si sunt foarte multumit.Din cate stiu eu a fost 80 ron polish si inca 30 ron aplicarea lacului. Problema e ca trebuie sa dai farurile jos si sa le lasi. Mie mi lea dat cu lac in camera de vopsire la pistol nu cu spray si au iesit perfecte. Merge si cu spray daca ai mana buna. Ai putea sa faci operatia tu singur:) Ai bormasina cu variator de turatie? Te duci frumusel in praktiker si iei disc din plastic cu arici si 1 disc burete sau bumbac ( discul cu arici e 11 ron si celalalt e 6-7 ron) iei 1 polish de la turtle wax era chiar unu de faruri era vreo 20 ron, iti mai trebuie smirghel de 1000, 2000 si 3000 granulatie cam 1 foaie din fiecare care costa 50 bani bucata si un spray lac incolor sa zicem 25 30 ron mai calitativ. Daca vrei sa te apuci singur dami PM si iti zic exact ce trebuie sa faci:)
–2 voturi
A raspuns verla (1,030 puncte) acum 12 ani Folii tunning si protectie auto - Verla printshop
T:  0264-592.031
M: 0729 993.895

tehnic@verla.ro

http://www.verla.ro/folii-tunning.html
0 voturi
A raspuns detailprotekt-folii (210 puncte) acum 10 ani Sfatul nostru este sa apelezi la profesionistii de la Detail Protekt. Slefuirea farurilor se face cu masina orbitala si smirghele de diferite abrazivitati pentru a indeparta matuirea, zgarieturile si ciupiturile de pe suprafata exterioara a farurilor. Polisharea farurilor se executa cu paste 3M, perii si bureti speciali de finisare pentru a le reda claritatea

Dupa ce farurile au iesit ca noi, pentru a le pastra asa, recomandam aplicarea unei folii de protectie faruri marca LLumar. Aceasta folie de faruri este 100% transparenta, are 200 μ pentru a proteja de criblura, are filtru UV pentru a nu se mai ingalbeni si este foarte elastica pentru a amortiza micile socuri ale criblurii aruncate de la rotile masinilor din fata. Va asteptam la atelier pe a face o demonstratie. Polisharea farurilor si aplicarea foliei de protectie LLumar dureaza in jur de 3 ore. Mai mult detalii si poze cu lucrari efectuate gasiti pe:
http://www.detailprotekt.ro/
http://www.foliefaruri.ro/

Imagini atasate