4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Ce pot pati in acest caz?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce pot pati in acest caz?

Acum trei saptamani am atins pe cineva in parcare  , zgariindu-i putin spoilerul spate . Conduceam o masina cu numere straine , a unui prieten , nefiind trecut pe asigurare (masina avea asigurare dar doar pe numele prietenului meu) . In acel moment nu cunosteam situatia despre asigurare .

   Am vorbit cu respectivul , si  am fost de acord sa mergem la o vopsitorie (aleasa de el , si probabil unde a vorbit inainte )sa vedem cam cat ajunge sa-si vopseasca omul spoilerul . Desi 450 ron mi se pare mult pentru o zgarietura care ii iese la polish , i-am dat omului 100 de euro . Dupa 2 zile , acesta ma suna , cerandu-mi inca 50 de euro , pe motiv ca cei de la vopsitorie i-au spus pretul fara tva , si sa-i ramana si lui ceva pentru deranj . Refuz sa ii dau acesti bani si nu ii mai raspund la telefon . M-a amenintat intr-un sms ca se duce la politie .

   Ce pot sa fac in acest caz , si ce pot pati daca omul se duce la politie ?
A intrebat Wasnt_Me (130 puncte) acum 12 ani in categoria Politia rutiera

editat de Wasnt_Me acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani deci mie mi se pare ca dak iai dat si bani sa-si vopseasca intreaga bara doar pt o zgarietura e de ajuns deja e taran dak inca continua doar nu are vreun lomboghini dak se duce la politie nu cred ca are ce sati faca pt ca ati cazut la mica intelegere si deja reparatia sa facut e nesimtit oricum

Comentarii:

A comentat Wasnt_Me (130 puncte) acum 12 ani el inca nu si-a reparat masina
+1 vot
A raspuns luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Inainte de ai da bani trebuia sa faceti un proces verbal din care sa reiasa ca i.ai dat suma de 100 de euro pentru reparatie, ca sa fi mai legal(zic asta ca poate el sa afirme ca nu a primit niciun ban de la tine). Politia nu are ce sa iti faca atat timp cat i.ai dat banii aia si v.ati inteles prima data la o suma. ptr ca ati rezolvat la mica intelegere. Iti dau un exemplu: in mine a intrat o proasta si vroia sa plece. pana la urma ne.am inteles din vorbe dar nu vroia sa ne dea asigurare(adica era atat de proasta incat m.a intrebat ce sa fac eu cu asigurarea ei, va dati seama). Am sunat la politie si cica politistu: "si eu ce vreti sa va fac? intelegetiva si voi" . Deci daca pentru o bara crapata politia a zis "si ce sa fac eu" ptr o zgarietura e posibil sa ii dea lu ala amenda ca a sunat la 112 fara motiv. Parerea mea e ca nu ar trebuii sa iti faci probleme ptr o zgarietura si sa iti vezi de treaba ta. Il lasi pe respectivu sa manance c***t cat vrea ca nu are ce sa iti faca.
Dar ca sa fii mai in siguranta trebuia sa faci procesu ala verbal in 2 exemplare, semnat de ambele parti, ca sa nu o bage pe aia ca nu a primit niciun ban de la tine .
Bafta

Comentarii:

A comentat Wasnt_Me (130 puncte) acum 12 ani din pacate nu am nici o hartie cum ca i-as fi dat banii . Nu m-am gandit ca se ajunge la o asemenea situatie . Data viitoare o sa am mai mare grija . Am un martor . E ok?
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani daca ai martor, e ok si ai sanse mai mari sa fi credibil in fata politiei
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani A facut reparatie fara autorizatie de reparatie , nasol pentru el.
Odata treaba rezolvata , spune-i bye-bye.
0 voturi
A raspuns paulNRO (3,700 puncte) acum 12 ani faza e ca omul in cauza te-a simtit subtire si a zis k hai s mai trag ceva bani de la el k vad ca se poate.nu cred k ar trebuii s iti faci griji.dak ai fost cu cineva knd i-ai dat banii sau a vazut cineva,nu trebuie s iti faci griji,lasa-l s faca spume.ii poti zice kiar tu dak insista k suni la politie si il denunti k cere bani mai multi,dak faci lucrul asta o s se linisteasca....bafta  :)

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani da, bine spus. daca mai insista poti sa ii faci reclamatie pentru santaj.
0 voturi
A raspuns lordemil (7,670 puncte) acum 12 ani 100 de euro pentru o zgarietura,cam mult cam mult ,eu i-as fi zis la ala hai noroc si as fi plecat fara sa ii dam mai nult de 10 euro,ce masina avea ?avea cumva un aston martin dbs,ca sa ceara 100 de euro,cati martori exista care au vazut ca ai zgariat masina,sa te ameninte ca se duce la politie,cred ca nici nu stie cum arata un politist,ii problema lui daca aia de la vopsitorie au zis fara tva
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani orice incident dinasta rutier trebuie declarat in maxim 24 sau 48 de ore nu mai stiu exact,mai du-l cu vorba 1 zi si papa.mai punea 50 de euro de cat ti-a cerut in total si vopsea toata masina sa fie multumit cu aia
0 voturi
A raspuns MS89SGA (1,330 puncte) acum 12 ani nu are ce sa iti faca, sa ii zici clar ca nu ii dai nici un ban, si sa-l minti ca lai dat la pôlitie pentru stoarcere de bani prin intimidare :)) si in maxim 1 zi isi cere si scuze :P