4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Probleme cu iarna ?!?!?!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme cu iarna ?!?!?!

Astazi am fost plecat iar cand am ajuns acasa si dau sa parchez am cazut cu rotile din faza intr-o groapa facuta din gheata ... Groapa era foarte bine astupata cu zapada fina iar cand am intrat in ea mi-a cazut botul si nu am reusit sa ies. Intr-un final m-am vazut 2 baieti (pana atunci m-am chinuit sa incerc sa-i fac balans si sa o scot) m-au impis si pana la urma am reusit sa o scot. Cum am parcat-o mi-a venit un miros inchins dar nu stiu de la ce. Suspiciunile mele ar fi de la cauciucuri, ambreiaj, sau ulei . Mai mult mirosul era a ulei ars sau ceva asemanator. M-am uitat pe dedesupt sa vad daca s-a spart ceva daca curge ceva dar nu era nici o pata de ulei sau ceva . Aveti idee despre ce spun ?

A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 12 ani Ai prajit un pic ambreiajul, (mirosul vine de la ferodou incins)
+3 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Pai ori a cauciuc ori a ambreiaj putea sa miroasa,depinde cat ai forjat-o acolo :)

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani n-am forjat-o chiar foarte mult ... cred ca 2 minute dupa care am oprit motorul sa ma duc sa fac rost de o lopata iar in momentul ala cand am deschis usa a venit un miros incins dar nu am putut sa-mi dau seama exact ce e :(
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani cred da e suficient 2 minute sa se simta mirosul de ambreiaj.
e ceva normal asta dupa parerea mea. de la cauciucuri nu prea cred ca mirosea a ars pt ca pe ghiata nu cred ca sar incinge cauciucurile intratat de mult incat sa miroase a ars.
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani salut. parerea mea este ca mirosul vine de la ambreiaj. asa patesc si eu cand raman pe undeva si o forjez sa pot iesi.

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani si e de bine sau e de rau mirosul de ambreiaj incins ?
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani dupa parerea mea nu e ceva chear grav. se toceste mai repede discul de ambreaj doar...
0 voturi
A raspuns AdamRs50 (160 puncte) acum 12 ani

editat de AdamRs50 acum 12 ani

se poate sa fie mirosul de la ambreiaj...si lichidu nu cure de la servo?...cand ai cazut cu botu se poate sa se fi lovit...nu ai vazut lichid rroz?

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani nu a curs nimic m-am uitat

Intrebari asemanatoare