4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > probleme service?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme service?

Salut!

Am lasat masina intr'un service sa imi schimbe bara si sa imi indrepte 2 aripi , una din ele am platit'o eu restu pe rca -ul celui care m'a lovit.

Baietii si'au batut joc in mare nuanta nu are nicio legatura, bara fata abia se potriveste banuiesc ca e facuta pe licenta ceva , aripa nu este indreptata calumea.

Am refuzat sa o ridic din service, au zis ca o revopsesc dar ma indoiesc ca vor face treaba calumea.

Intrebarea mea este urmatoarea, nu pot sa las masina la nesfarsit la ei, daca isi bat joc incontinuare cum as putea sa rezolv problema?
A intrebat fruitbooter (130 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani pe asigurare se intampla numai lucruri de mantuiala in service....Am avut si eu un accident mi-a intrat unu in spate rezultand sa schimbe cei de la asigurari stopurile spate,bara spate si indreptat si vopsit haionul dar bara nu iti exagerez au pus una cred ca e de dacie se sparge ca sticla iarna de la frig mi.a crapat haionul mi l.au umplut de chit si au dat k spray de mantuiala toate astea in 3zile de stat in service cu masina.Astea sunt piesele care le primesti pe asigurare si nu are nici o importanta ca ai dat 100ron sau 300ron pe o asigurare toate fac la fel.Si nu ai ce sa le faci ca ei nu au nici o vina ca le vin piesele alea cel mai bine era sa ti-o faci in regim propriu iti vor da cei  de la asigurari bani sa o repari singuru inconvenient ar fi ca trebuie sa te plimbi dupa un domn care va face poze si etc sa vada ca tu chiar iti repari masina dar eu unul zic ca macar asa iese bine!!
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Cautati intotdeauna o tinichigerie unde aveti feed-back bun de la clienti.