4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Solutie pentru indepartat stic...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Solutie pentru indepartat sticker vechi?

Salut! Acum ceva timp in urma am cumparat o masina. Am terminat de pus la punct partea tehnica si acum a venit vremea pentru cea estetica. Masina a venit cu un sticker Selgros (sau ce a mai ramas din el), pe care vreau sa-l indepartez si nu stiu cum. Am auzit varianta in care freci zona cu benzina, dar vopseaua fiind metalizata, nu prea as vrea sa risc. Daca aveti o idee care m-ar putea ajuta, va rog sa o postati. Multumesc anticipat!

Imagini atasate

A intrebat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani sa nu dai cu benzina.acolo poti da cu diluant.dar nu mult.aplici cu o carpa pe pata aia.si nu lasi diluantul sa se scurga pe masina.fa aceasta operatie cu atentie.Stickerul va ceda,dar sigur acolo va ramane un semn.Apoi polisezi masina in locul ala.Bafta
+1 vot
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani sigur in locul unde este aplicat acel sticker vopseaua sa mai matuit putin,,,,,,,,din pacate.putin polish si o mana buna problema se va remedia in proportie destul de buna
+1 vot
A raspuns Gorby (4,030 puncte) acum 11 ani Apa calda + degresant (pentru a curata adezivul)
Benzina
Nitrodiluant
Gaz pentru brichete
+1 vot
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani Incearca feonul sau pistolul de suflat aer cald . si eu am avut 2 stickere, unul s-a dat relativ usor jos, fara nimic, dar celalalt, vechi de cand ii lumea si pamantul . Am folosit pistolul de suflat aer cald, apoi cu o carpa, am inceput sa sterg incet . si voila :) . intradevar, eu ramas ceva urme, dar a avut bunicumeo ceva crema de inlaturat zgarieturile si am incercat cu aceea si a iesit totul, ca si cum nu ar fi fost nimic :)

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Asta e o tehnica care are ceva sens in situatia de fata. Caut in cateva zile un pistol de caldura si incerc. Multumesc mult!
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani incearca cu apa si cu un prosop se freaca mult intrun loc si vezi daca se ia
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani solutie de spalat geamuri , am indepartat eu se ia foarte usor !!! rivex , ajax , etc !!! bafta!!

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Am incercat, dar este lipit de prea multa vreme. S-a luat putin din el, dar nesemnificativ.

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Diluant 209. Moaie PVC-ul si dizolva si adezivul. Fa o proba intr-un loc ascuns sa te asiguri ca nu ataca vopseaua.

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Saru' mana! A mers. :D
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Ma bucur. Cateodata ajuta op'spe ani de experienta in domeniul fabricarii etichetelor autoadezive  :)
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Faceti stickere custom dupa imagini trimise de clienti? As fi interesat de o comanda.
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Lucram pentru industrie, serii mari. Ai nevoie de o firma care se ocupa de material publicitar, care face serii mici si unicate.