4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Stocarea rotilor de vara

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Stocarea rotilor de vara

Salut!In ce conditii si mai ales care este pozitia de stocare a rotilor(janta+anvelopa) de vara/iarna pe perioada iernii/verii?
A intrebat alexxl_xxl (470 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Daca ai anvelopele montate pe jante si sunt umflate le pui orizontal si suprapuse. Daca ai cauciucurile separat le pui pe vertical in picioare cum ar veni si nu pui nimic peste ele.

Alte raspunsuri: (3)

+2 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Si umflate si desumflate cel mai bine toate se pun la orizontala,pe verticala si un cauciuc desumflat se deformeaza in zona de contact cu suprafata pe care sta si in 4-5 luni cat sta acolo nu-i face deloc bine

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani cauta pe google si ai sa vezi ca scrie clar ca o anvelopa dezumflata nu are voie sa stea orizontal decat separat adik nu ai voie sa le pui una peste alta. Iar ca sa le pui independent la orizontal... trebuie spatiu mare. Asa ca merg vertical:)
0 voturi
A raspuns alexxl_xxl (470 puncte) acum 12 ani Mersi pt raspunsuri.Stie totusi cineva care sunt conditiile de depozitare?Am auzit ca in beci ar sta cel mai bine,acum le am depozitate in canalul din garaj.
+1 vot
A raspuns xiyxiy (2,590 puncte) acum 12 ani Undeva la racoare si tratate cu un produs pentru intretinerea cauciucurilor, iar inainte de toate astea trebuiesc curatate si daca ai si jante trebuie sa cureti urmele de bitum s-au de fier, iti recomand iron x iar pentru tratament iti recomand opti bond tire gel.