4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Unde găsesc fișiere legate d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Unde găsesc fișiere legate de electrică auto ?

Doresc să învăț mai multe despre electrica auto , deoarece sunt disperat după mașini și dacă tot e să lucrez , aș prefera ca electrician auto . Eu în vară termin liceu , pe profil Tehnician in instalatii electrice , deci cam știu cu ce se mănâncă . Sper să mă puteți ajuta . Merci frumos .
A intrebat Adam-Adrian (370 puncte) acum 9 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns aliviu85 (1,750 puncte) acum 9 ani fratica, nu seamana tehnician instalatii electrice cu electrician auto mai ales cu tehnologia de la masini din ziua de azi, sfat prietenesc dupa liceu angajeaza-te intr-un service ucenic si si cu googleeee dupa program sa te interesezi de probleme si cu ce mai furi de pe la cine gasesti dar sa stie ce face <nu sa inchida ochii sa caute un fir> si dabea cand rezolvi problemele inaintea lui atunci poti sa zici ca te poti descurca singur bafta in meserie dar fa si o recalificare poate te hotarasti sa-ti deschizi ceva. SI FISIERE, FIECARE MARCA, MASINA AU DIFERITE LEGATURI DECI , CAUTI EXACT PE PROBLEMA
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani Urmeaza o facultate,cursuri,ucenicie,meseria de electrician auto nu se invata dupa google.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Contrar parerilor majoritare,nu faci nimic fara scoala sau fara 'ucenicie'(daca nu ai deloc cunostinte despre electrica au mare dreptate),electrica de pe masini este mai mult electronica.Ce ai studiat pana acum este foarte putin conectata cu automobilele si te ajuta doar cu bazele.
Cu engleza cum te descurci?Cunostintele de electronica automobilistica?(ai mai studiat sau trebuie sa iei de la 0)?Cunostintele despre mecanica?(nu stiu cat intelegi in senzor de ulei daca nu stii pe unde merge uleiul in motor).
PS:Daca te decizi sa te axezi pe automobile(ma refer strict la turisme) si vrei sa inveti de unul singur,trebuie sa stii ca este extrem de greu,ai nevoie de multe ore sacrificate pentru a intelege fiecare sistem electric a masinii si ar fi ideal sa ai posibilitatea de a proba ce inveti.Revino cu update la ce am intrebat si evetual specifica si o marca pe care vrei sa te axezi,ar fi mai usor decat sa inveti cate ceva de la toate si la urma te pierzi intre ele.

Comentarii:

A comentat Adam-Adrian (370 puncte) acum 9 ani Nu știu sigur dacă găsesc la mine în oraș pe cineva care să ofere cursuri de electrică auto . Așa că încep singur și după sper să găsesc pe cineva care să se priceapă și să dorească să mă învețe . Ca să exersez am o dacie ( găleată ) pe care n-am ce să mai stric ( măcar să mă înțeleg în general ce , cum și unde vine ) . ( nu știu cât de clar am fost ) .