4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Al 4 lea set de numere rosii?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Al 4 lea set de numere rosii?

Am un BMW.

Masina a fost inmatriculata pe BG, actele mi-au expirat si am facut urmatoarele demersuri:

-am trimis o cerere la DRPCIV pentru a inmatricula auto BMW 330ci fara plata timbrului de mediu la care am primit raspuns negativ

-am formulat o cerere in judecata atacand acea scrisoare de la DRPCIV la Tribunalul Bucuresti

-am scos certificat de grefa de la Tribunalul Bucuresti

Astazi m-am dus la DRPCIV la ghiseul pt numere provizorii cu toate actele si certificatul de grefa cerand numere provizorii specificand exact ca am proces si masina se va devaloriza daca sta.Nu mi-au primit actele.

La informatii am intrebat inainte si mi s-a zis ca se poate, dar degeaba.

Am fost indrumat la cineva "mai sus" de "cunostinta unei cunostinte" si mi s-a zis ca nu se pot lua numere rosii peste cele 3 seturi deja scoase.

Eu auzisem sigur ca se poate. Voi ce stiti?
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns DJ37KLA (930 puncte) acum 10 ani Din propria experienta stiu ca nu se pot lua numere rosii doar de 3 ori. Si eu mi-am inscris masina fara plata taxei de poluare si am stat pe bara 1 luna deoarece luasem cele 3 randuri de numere.
+2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Doar 3 randuri se pot scaote , nu se mai poate inmatricula fara taxa , daca vrei sa o inscrii cu taxa ,mai bine laso pe bg ,are motor mare, taxe mari !
+2 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Nu se pot scoate mai mult de 3 randuri de numere rosii
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani se pot scoate mai mult de 3 randuri de numere, eu am fost in situatia asta!!! Persoana care decide daca ti se poate da un al 4-lea set de numere rosii este comandantul Politiei Rutiere din orasul in care esti. Te inscrii in audienta la el(ar fi bine sa fii reprezentat de cineva pe langa prezenta ta), ii expui motivele pentru care doresti inca un set de numere rosii, ii prezinti si documente care sa ateste spusele tale iar el va decide daca iti va da un al 4-lea rand de numere sau nu.

Mie mi s-a intamplat ca firma care se ocupa de inmatricularea masinii mele sa piarda dosarul cu toate actele masinii recuperarea lor in duplicat ar fi durat inca 6 luni cel putin (ca sa nu dau firma in judecata, mi-au propus solutia asta cu numere rosii pana cand masina mea va fi inmatriculata ) Deci am beneficiat si de al 4-lea rand de numere. Din fericire nu a mai trebuit sa iau si randul 5 de numere pt ca mi-au gasit dosarul ... si mi-au putut inmatricula masina.
0 voturi
A raspuns th3_n3xt_d00r (140 puncte) acum 10 ani Am un BMW. Am un BMW. Am un BMW.