4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Buna ziua!Cum este la examenul...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Buna ziua!Cum este la examenul probei scrise?

Buna ziua,am si eu o curiozitate,pe 2 Mai urmeaza sa dau proba scrisa la examenul pt obtinerea permisului.Intrebarea mea este,cum sunt intrebarile(ca pe DRPCIV sau ca in carte),stiu sunt aceleasi,ma refer ca pe DRPCIV iti da intrebarea 3 raspunsuri dar doua dintre ele sunt bune dar explicate altfel adica un raspuns mai clar si altul mai putin clar dar tot acelasi si in carte ai raspunsuri concrete.Astept raspunsuri in special de la cei care au trecut prin asa ceva.Multumesc!
A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani ce este pe DRPCIV va fi si la examen exact acelas lucru.....Ma crezi sau nu,niciodata nu am citit cartea,am facut intrebarile din carte de 4-5ori si restu numai intrebari de pe DRPCIV cam 50chestionare pe zi si am picat prima data sala pentru ca m-am dus cu cunostiinte 0% sa vad ce pot face si am picat cu 16 dar a 2 a oara am avut 22 cu 2 si nu mi-a trebuit mai mult.Eu am avut cartea din 2011 abia ce aparuse.

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Eu am luat din prima fara sa fac cartea cu 24!
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Ai spus o prostie, pot sa fie si 3 raspunsuri, nu sunt explicate in mai multe  feluri, au doar mai multe variante de raspuns !
Carte = DRPCIV sunt la fel intrebarile si rasp!
La examen e ca pe site, doar ca vei avea so unele care nu le-aivazut pe site decat daca faci 100 chestionare. In total sunt 1060 de intrebari!

Comentarii:

A comentat Sebiku (3,670 puncte) acum 12 ani daca spui ca DRPCIV=Carte,in carte varianta 2011 sunt 1471 de intrebari,probabil ai dreptate ca sunt mai multe variante de raspuns,la fel ca si in carte,dar nu stiu cum se face ca din carte fac cate 24 rar fac sub 22 si pe DRPCIV nu prea-mi ies.
0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani cand vei lua pe drpciv 4 din 5 chestionare consecutive iti garantez ca iei sala din prima cu 23!Sincer pe mine cartea mai mult de 30%nu ma ajutat mi se pare o tampenie(la intrebari ma refer)
0 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani la examen ai si din carte si ca pe drpciv(daca ne gandim un pic cele de pe drpciv sunt facute dupa carte), asa ca daca faci din carte e suficient, dar iti este de ajutor si drpciv-ul pentru ca mare parte din intrebari care o sa-ti pice la examen o sa iti fie cunoscute, doar citesti intrebarea si sti raspunsul dinainte daca ai facut multe pe drpciv, asa ca nu te stresa, doar sa fi atent si sa citesti bine intrebarea
0 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Fa intrebarile din cartea noua de 3 ori si ai sa treci examenul cu minim 23 puncte ! Am cunostinte( amici, prieteni) care au facut cartea  de maxim 2 ori se credeau foarte pregatiti agitati ca mama fac s dreg   si cand au dat examenul au luat 5, 7 si respectiv 1 punct. Da, 1 punct ! Nu vreau sa te speriu dar cei de la DRPCIV i-au intrebat daca sunt prosti sau nu ? Si ca daca nu inveti nu treci. Cu alte cuvinte asculta-mi sfatul, fa cartea de 3 ori dar doar cu gandul la carte nu si la alte chesti, mai fa chestionare din cand in cand dar sa nu exageram 50 de chestionare pe zi ? Pai a 2 ua zi nu mai sti nimic ca le incurci. NU. Cam 6-7 chestionare pe zi sau la 2 zile  si eu iti garantez ca o sa treci . Numai bine, si mult SUCCES !
0 voturi
A raspuns luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Ca sa nu mai pun alta intrebare. Urmeaza sa ma apuc de scoala de soferi, din ce carte sa invat? Ma refer la autorul cel mai bun si la anul aparitiei. Care e cea mai bune dpdv explicativ si care se cere la scoala de soferi. Cer intai parerea voastra si apoi urmeaza sa ma duc si la scoala sa intreb. Astept neaparat un raspuns cat mai exact. Multumesc

Comentarii:

A comentat Sebiku (3,670 puncte) acum 12 ani Eu am cartea de la editura National,mi-a dat si caiet al soferilor si cd-u pentru verificarea cunostintelor.In carte din cate am citit sunt explicate foarte bine,doar ca atunci cand citesti sa iti stea capul la ce citesti.

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns AVRELIANVS (470 puncte) acum 12 ani Eu am facut in felul urmator,cazul meu:
Nu am citit cartea pentru ca nu retin nimic din ea in schimb am bagat la greu chestionare de pe DRPCIV .Cand am dat examen fix un chestionar de pe site mi-a picat.Am luat examenul.Chestionarele de pe site au un interval la care intrebarile se repeta,fi atent la alea .In cazul in care aceasi intrebare ai gresit-o vezi a doua oara.Cel mai important nu incerca sa judeci adica:
Daca un raspuns tu l-ai gandit altfel(logic) si in chestionar raspunsul corect e cum te asteptai mai putin ,nu incerca sa intelegi.Am avut nenumarate certuri cu sotia ca mi se pare un raspuns logic si asa era ,iar in chestionar e total ce nu te asteptaiBafta!

Comentarii:

A comentat AVRELIANVS (470 puncte) acum 12 ani Am uitat sa mentionez cate  ceva despre proba de traseu.Dupa cum stii vei fi tu ,politistul si un martor.Ei bine incearca sa-ti faci din martorul acela un prieten si sa-i propui urmatorul targ:
- sa stea in spatele tau si in cazul in care vede ca tu nu ai intentia de a opri la o trecere sa zicem desi sunt pietoni si au dreptul de a traversa, sa impinga in scaun sa te faca atent.Eu asa am facut cu cel la care am fost martor.Din pacate desi l-am atentionat tot nu a dat prioritate la un pieton,ceea ce a dus la picarea examenului pentru el.Inca o cheste traita de mine este situatia in care pietonul iti face cu mana sa treci, desi el are verde:NU TRECI ! Ii faci semn sa treaca .Am stat 5 min cu un mos, bataiam amandoi din maini ,el sa trec, eu eu sa treaca el.Ziceai ca suntem apucati.Asadar mare atentie la pietoni,la semnalizare si la intersectii cand intrii sa nu iesi prea mult in fata celor care circula din dreapta!Bafta din nou!

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns chestionaredrpciv (190 puncte) acum 11 ani Poti sa faci aici chestionarele de pe drpciv si sunt si explicate http://www.permis-de-conducere.ro/chestionare-auto/b