4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > cat timp raman cu permisul sus...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cat timp raman cu permisul suspendat?

mi s a retinut permisul de conducere pe 90 de zile. am contestat dar intre timp am renuntat la judecata.dupa un an jumate mi a venit de la politie sa predau permisul, ceea ce am si facut. la cele 90 de zile s au mai adaugat 30 de zile fiindca nu am predat permisul cand am renuntat la judecata adica acum un an jumate.bun. am predat permisul am promovat examenul 13din15.intrebare: cat timp stau fara permis? 90 de zile sau 120????daca am promovat examenul se reduce ceva din 120 de zile ?astept cu nerabdare raspunsurile voastre.multumesc!

A intrebat NorbyMusic (240 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns uzzi_danyel (1,030 puncte) acum 9 ani cu 30 de zile ti se reduce . adica ramai la 90 .   din ce stiu asa era
0 voturi
A raspuns NorbyMusic (240 puncte) acum 9 ani aham. mersi uzzy_danyel, dar ma gandeam ca poate scap cu 60 de zile. cand am promovat examenul politistul care era la examen s a uitat la dovada mea si nu stiu de ce a zis sa ma duc dupa permis in 20 decembrie, ceea ce inseamna 60 de zile. nu l am mai intrebat alte detalii dansul fiind foarte grabit.poate nu s a uitat bine si a gresit calculele.

Comentarii:

A comentat uzzi_danyel (1,030 puncte) acum 9 ani A gresit ,  cu 30 de zile ti-se reduce nu mai mult.
0 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 9 ani Banuiesc ca ai facut cererea pentru reducerea pedepsei, nu ai mai avut permisul suspendat in ultimii 2 ani si nu ai mai beneficiat de scurtarea pedepsei in ultimii 3?
0 voturi
A raspuns NorbyMusic (240 puncte) acum 9 ani am pierdut acest drept de a cere reducerea pedepsei din mai multe motive:1 am contestat procesul verbal,2 pedeapsa s-a marit cu 30 de zile conform legii ( cica n am predat permisul cand trebuia)
0 voturi
A raspuns NorbyMusic (240 puncte) acum 9 ani cand am renuntat la judecata mi a venit o notificare acasa cum ca s a luat in considerare ca renunt la judecat dar nu s-a precizat ca trebuie sa predau permisul si m am trezit peste un an jumate cu politaiu la usa ca trebe sa predau permisu in 5 zile si am primit majorare si asa mi au majorat pedeapsa cu inca 30 de zile
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Cu 30 de zile ti se va reduce