4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Cate sanse sunt sa imi vina ac...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cate sanse sunt sa imi vina acasa amenda pentru viteza daca masina de politie avea radar, era pe sensul celalalt!?

VEneam dinspre Mangalia si trebuia sa ajung urgent acasa.. ma rog astea nu ii intereseaza pe ei, ideea e ca aveam o viteza destul de mare si limita era 100km/h si am observat masina de politie tarziu ca stationa pe sensul opus de mers.. aveam cateva masini in fata mea si politia oprise deja o masina care mergea spre mangalia.

1.Cate sanse am sa ma fi prins cu radarul?

2. Daca da.. cam in cate zile imi vine amenda acasa?

3. Ce sfaturi imi dati in cazul asta! multumesc
A intrebat jacobb (130 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Ionutzuuuu (3,070 puncte) acum 12 ani Daca era logan mcv destul de mari sansele ,radarele lor functioneaza 360 de grade... Sfatul meu e sa o platesti ca acum nu se mai prescriu

Comentarii:

A comentat jacobb (130 puncte) acum 12 ani era un logan break,  acum nu mi-e de amenda.. e vorba ca raman fara permis 90 de zile daca chiar ma prins. In cat timp vine acasa? Si cum adica nu se mai prescriu ca nu inteleg. stima
A comentat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Dispari cu faze d-astea!
Auzi la el... 360 grade...
A comentat Ionutzuuuu (3,070 puncte) acum 12 ani adica nu se mai sterg dupa un interval de timp
0 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Daca nu te opreste iti trimite amenda acasa?Am trecut si eu pe langa unul(Loganul albastru care isi face veacul prin Cluj si imprejurimi, cel fara inscriptii) era parcat pe "contrasens".
+1 vot
A raspuns Mitza Fillyp (3,040 puncte) acum 12 ani eu am fost la munte si in SINAIA m-a prins radarul cu 81 km si mi-a venit acasa dupa vreo luna , depinde cum lucreaza nenea aia :)) ... iti trimite prin posta recomandata .. akm depinde si de noroc , eu cand merg repede nu-i nici dreaku sa ma vada , cand depasesc cu 5-10 km atunci vine amenda :)) bafta .
+1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Cred ca daca era de oprit te opreau atunci...stai linistit.daca e asa cum zici tu,adica ca era oprita alta masina..cred ca erau ocupati si nu te-au observat. Daca iti vine acasa sa duci permisul..faci contestatie..si ramai cu permisul pana la definitivarea cazului..Referitor la presciere..inainte daca nu plateai amenda rutiera pe o perioada de nu stiu cati ani... se prescira de la sine!

Comentarii:

A comentat jacobb (130 puncte) acum 12 ani ok multumesc, mai mai linistit. Nu e problema nici cu permisu adica e greaseala mea.. inteleg dar trebuie sa plec in Italia si am nevoie de permis neaaparat pentru o luna.. dupaia il predau ca nu dorm in masina :))
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Daca primesti instiintare acasa,trimite raspuns cu plata la destinatie. ;)  RELAX
A comentat jacobb (130 puncte) acum 12 ani

editat de jacobb acum 12 ani

multumesc mult pentru sfaturi! doar ca sunt nou in soferie adica nu am avut probleme de genu pana acum si nu inteleg chestia cu plata la destinatie.. trag de timp cu lucru asta sau ce se intampla? o zi buna
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Radarul trebuie s ate opreasca, nu te-a oprit  si iti vine amenda acasa poti sa faci contestatie si ti se sterge, cel putin asa era pana acum cateva luni cand mi s-a intamplat mie!