4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > A primit cineva acasa o amenda...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

A primit cineva acasa o amenda de la un camera radar-fix din Bulgaria?

Salutari.Vreau sa stiu si eu daca a primit cineva acasa o amenda de la un camera radar-fix din Bulgaria? Asta pentru ca mi-au scapat 2 camere si nu stiu exact care este procedura la ei.
A intrebat ubrabida2005 (170 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani am permis dar nu ma pricep, nu am auzit sa ii vina cuiva amenzi din alta tara, din cea am auzit e ce nu ar avea cum sa iti vina din alta tara.. parerea mea e sa stai linistit ca nu o sa iti vina 99%

Comentarii:

A comentat ubrabida2005 (170 puncte) acum 11 ani Din pacate sunt tari din care vin: Germania, Elvetia, etc... dar sunt tari mai dezvoltate. De Bulgaria nu am auzit nici eu dar eram curios sa stiu :)
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Hope not !!!
.

Salut
!
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani poate vine la bulgar sau la firma pe care este inmatriculata masina !!!! nu poate veni direct la tine !!!

Comentarii:

A comentat ubrabida2005 (170 puncte) acum 11 ani Stiu ca vine pe numele cui e masina (in cazul meu la adresa firmei) dar pe mine ma interesa daca vine sau nu pt ca nu am auzit pe nimeni sa ii fie trimisa in Ro o amenda din Bg. Cum am zis si mai sus din alte tari mai dezvoltate DA!
0 voturi
A raspuns ubrabida2005 (170 puncte) acum 11 ani Am gasit si aici ceva pentru cei interesati numai ca nu stiu daca chiar asa e: http://www.4tuning.ro/legislatie-auto/romanii-care-circula-in-bulgaria-pot-primi-amenzi-14980.html